Shameless AngeR 82 Napisano 1 godzinę temu Bo po co mi on zz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 82 Napisano 1 godzinę temu Żartowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 1 godzinę temu Pewnie wczoraj na melanżu zgubilas. A majtki masz, czy leżą gdzieś na krzakach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 113 Napisano 51 minut temu 33 minuty temu, +RC+ napisał: Ponoć we Francji dużo bab chodzi bez W ramach akcji "refugees welcome". Wiem, że chamski żart ale się nie mogłam oprzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 40 minut temu Akurat Musk i Trump mówią o każdej radykalnie prawicowej partii w Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 113 Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Nom. W UK powstała teraz partia Restore Britain która bardzo szybko rośnie i zdobywa ogromną popularność w sieci, do tego stopnia, że nawet Amerykanie, w tym Musk, o niej mówią w social mediach. Ich program to m.in. masowa deportacja niekompatybilnych z brytyjskimi wartościami kultur. Ich lider opowiada o rozmowach z 12 letnimi dziewczynkami, które były ofiarą zorganizowanych gangów gw..łcicieli. Jeszcze za wrześnie na takie. Jeszcze dużo są tam wstanie ludzie znieść. Nie wróżę wielkiego sukcesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Już policja zdążyła zrobić najazd na chatę lidera... Ach ta zachodnia wolność słowa i poglądów. Ale najazd policja zrobila mu z powodu doniesienia koleżanki z partii. To raczej prawicowe awanturki. No jak dojdą do władzy to Filipek ma przekichane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 22 Napisano 31 minut temu Niech dojdą, a ja żyję wartościami brytyjskimi, bo mam kolegów Anglików, poza tym jestem tutaj tylko turystą ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 22 Napisano 30 minut temu (edytowany) Wczoraj w saunie parowej z jakimiś ludźmi rozmawiałem, którzy sobie latają do Hiszpanii, Portugalii, Cypr, Grecja ahh i do mnie typek że mam możliwości haha i gadali że dużo Elvisow i o różnych miejscach, których nigdy nie zobaczę, bo nie mam kasy. Przydałaby mi się jakaś kasiasta koleżanka, która mnie zabierze. Najpierw polecimy na Cypr zobaczyć plaże i relaks przed zachodem słońca. Miłego dzionka. Edytowano 29 minut temu przez KochamBabkęBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 209 Napisano 24 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: Wczoraj w saunie parowej z jakimiś ludźmi rozmawiałem, którzy sobie latają do Hiszpanii, Portugalii, Cypr, Grecja ahh i do mnie typek że mam możliwości haha Brytyjczycy mają brzydkie, przaśnie gęby, zębiska krzywe i zielonkawe od tych ich czajów z mlekiem... Gdybyś był zdrowy, to byś tam rwał równo baby na tych wyspach nieszczęsnych - taka prawda. Więc w sumie prawdę ci powiedział... No ale sam wiesz jak jest i jakie kroki są potrzebne. Miłego... Edytowano 23 minuty temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 23 minuty temu Polacy też majom geby brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 7 minut temu, +RC+ napisał: No i co z tego z czyjego powodu zrobiła? Na podstawie donosu menela bo masz niewłaściwe poglądy chciałabyś najazd na chatę? Sedno w tym, że UK stało się państwem autorytarnym z tym, że lewica akceptuje lewicowy autorytaryzm, bo na prawicowy byłoby wycie. Nie można robić ludziom najazdu na chatę za poglądy - proste. Za szybko rosną i w tym problem, nawet Farrage się ossrau. Wysoko postawiony polityk to nie menel. Tam były oskarżenia o groźby fizycznej przemocy, policja skonfiskowała mu broń, potem go oczyszczono z zarzutów i mu oddali. Gdyby nie było reakcji, a facetowi by się cos stało to dopiero byłby dym. Robisz bardzo słabe manipulacje. Podajesz wiadomość bez kontekstu i na jej podstawie sugerujesz coś zupełnie innego. Pożarło się dwoje skrajnych prawicowców, a ty wmawiasz, że to wina strasznego lewicowego świata. Jak ci się jedzenie zepsuje w lodówce też wysnuwasz teorię, że to wina "lewaków"? Edytowano 22 minuty temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Lepsze niż Brytyjczycy, to na pewno. Najbardziej męski członek Labour Party Babki mają brzydsze ale facetów podobnie brzydkich a może nawet ładniejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 12 minut temu Moim zdaniem Brytole jeszcze nie są tacy najgorsi z wyglądu. W Irlandii to dopiero jest słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Chodziło po prostu o tzw. "intimidating" - polityczne zastraszenie, za szybko rosną z hasłami, które się nie podobają, więc zacznie się od zastraszania, a z czasem będą próby zmuszenia na badania psychiatryczne, jak u Le Pen, albo próby aresztu jak u Trumpa... Tak działa lewicowy autorytaryzm. Jedno jest pewne, to już za daleko zabrnęło, podział jest olbrzymi, rozłam kulturowy tworzy duszną atmosferę, tam dojdzie albo do pokojowego przejęcia sił, albo masowych protestów i rewolucji za dekadę lub kilka... Nie da się pogodzić dwóch de facto wrogich sobie cywilizacji w jednej małej wysepce. Spróbuj zagrozić przemocą fizyczną komuś wyżej postawionemu, prawdopodobnie też będziesz miał pol.icję na karku na drugi dzień. A jeśli już wysnuwasz daleko idące teorie o politycznym zastraszaniu, to bardziej logiczny w tej sytuacji jest wniosek, że to koledzy z konkurencyjnej partii far right chcą go wyeliminować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Jak ktoś lubi czerwone poliki i krzywe, zielonkawe ząbki oraz średnio niższy wzrost, to może... Na pewno ten Starmer ładniejszy od srynika a młody to już w ogóle do tego ma pieniądze i władze co jest atrakcyjne dla samic ewolucyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 209 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Na pewno ten Starmer ładniejszy od srynika a młody to już w ogóle do tego ma pieniądze i władze co jest atrakcyjne dla samic ewolucyjnie Wiem, że Filipa nie lubisz, ja też za nim nie przepadam, bo jest niestabilny psychicznie i werbalnie agresywny, "abusywny" jak ty to lubisz opisywać - woli pałać się nierządem niż leczyć, ale obiektywnie jest przystojny - to są fakty i ludzie to zauważają, także na wyspach, z bycia polite go nie komplementują. Gdyby był zdrowy, to baby by tam były rwane równo. Edytowano 3 minuty temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 2 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, +RC+ napisał: Wiem, że Filipa nie lubisz, ja też za nim nie przepadam, bo jest niestabilny psychicznie i werbalnie agresywny, "abusywny" jak ty to lubisz opisywać - woli pałać się nierządem niż leczyć, ale obiektywnie jest przystojny - to są fakty i ludzie to zauważają, także na wyspach, z bycia polite go nie komplementują. Gdyby był zdrowy, to baby by tam były rwane równo. Niemęski jest taki mało seksowny do nierzadu heteroseksualnego dla mnie ale komuśtam się może podoba nie wnikam Edytowano 2 minuty temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach