köchamkrejzi 7 Napisano 5 godzin temu no wyzywam dobra spadam sobie ogladac gesslerowa w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, köchamkrejzi napisał: no wyzywam dobra spadam sobie ogladac gesslerowa w tv Też ogladam xD salami wpieprza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Lsd polecasz? Bo planuje pozyskac Ja nie próbowałam ale jak widziałam zachowanie mojego byłego i co on w ogóle gadał to mi się odechciało nawet próbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie próbowałam ale jak widziałam zachowanie mojego byłego i co on w ogóle gadał to mi się odechciało nawet próbować. Na każdego inaczej działa wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nie próbowałam ale jak widziałam zachowanie mojego byłego i co on w ogóle gadał to mi się odechciało nawet próbować. No po tym co tu wypisywał o tobie to masz rację, że nie próbowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Koralgor napisał: No po tym co tu wypisywał o tobie to masz rację, że nie próbowałaś Kto wypisywał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kto wypisywał? To trol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Kto wypisywał? Twój były po lsd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Też ogladam xD salami wpieprza haha xD ogladalas? ale niezla ta pizza pod koniec fak i te kanapki z omleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: haha xD ogladalas? ale niezla ta pizza pod koniec fak i te kanapki z omleta Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak. fajna knajpa i gosciu wyszedl z przegrywu dzieki gesslerowej. zdarzyl sie cud. taki sam cud bedzie jak pojde spać z dziewczyna w jednym lozku. ciekawe czy sie uda. Edytowano 4 godziny temu przez köchamkrejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 4 godziny temu ok odblokowalo mi konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, köchamkrejzi napisał: fajna knajpa i gosciu wyszedl z przegrywu dzieki gesslerowej. zdarzyl sie cud. taki sam cud bedzie jak pojde spać z dziewczyna w jednym lozku. ciekawe czy sie uda. Nie xD nudzą mnie już wasze fantazje o kobietach i miłości z odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie xD nudzą mnie już wasze fantazje o kobietach i miłości z odbytu spoko moze mi przejdzie kiedyś. jak bede kolo 40 Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Koralgor napisał: Twój były po lsd ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 4 godziny temu mi po lsd bylo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach