Shameless AngeR 88 Napisano 6 godzin temu Kuleżanki przyjechały i impreza trwa w aucie haaaaa Haa a 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Żylety jak ze zdjecia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu wow ale faceci tam z nimi to szczesciarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 6 godzin temu Impreza w aucie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu fajnie musi być teraz u giny alkohol sie leje strumieniami pewnie impreza in the limo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Ta postać to dla mnie max 22 lata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu gina to chyba 20 latka w ciele 30tki Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 6 godzin temu 30 latka w umyśle 15 latki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 7 Napisano 6 godzin temu 30 going on 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu ja chyba mam tez to samo, tylko ze ja nie chce wracac do picia alkoholu, wiec z gina nie pasujemy do siebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Ludzie mi się nudzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 6 godzin temu ale to jest faza jak mocno rozgrzany po sauna wskakuje pod lodowaty prysznic cos pieknego polecam ,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 7 Napisano 6 godzin temu Ja nic nie próbowałam prawie niestety może grzyby by mi pomogły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Lsd polecasz? Bo planuje pozyskac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 6 godzin temu Chciałoby się znowu mieć 18 lat jak genia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 6 godzin temu koorde zablokowalo mi konto na 15 minut ;/ no lsd pierwszy raz byl fajny, niezle mialem zaburzenie percepcji i radosc z zycia, ale ostatni raz to widzialem trojkaty i kwadraty i jakies kolorowe fale haha, grubo bylo albo jak wszystko falowalo dookola XD. fajna fazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 6 godzin temu no u mnie kiepsko, bo ja samotny i nie mam kasy na alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 6 godzin temu ja probowalem bo w anglii latwy dostep ale w polsce tez kiedys chodzilem po acodin do apteki i cpalem haha i caly dzien fazaa. jak mialem 18 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 88 Napisano 6 godzin temu Odstawiły na chawire. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 6 godzin temu to juz po imprezce? ketamine tez probowalem kilka razy, po tym to mialem zwidy ja pieerdole, zamykalem oczy i normalnie widzialem jakies fale i w ogole i tripa mialem w glowie, jak zamknalem oczy i widzialem jakas energie jak faluje i w ogole ja prdl ale mialem gruubo to wciagalem nosem z angolami Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja nic nie próbowałam prawie niestety może grzyby by mi pomogły Jeden grzyby ci wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 5 godzin temu W domu chce to zażyć żeby było bezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 7 Napisano 5 godzin temu Ale ten Filip cpun a innych wiecznie wyzywa że ćpuny i alkusy bozee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: W domu chce to zażyć żeby było bezpieczne A jak się rozbierzesz i matka cie nago zobaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A jak się rozbierzesz i matka cie nago zobaczy? Nie mieszkam z matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ale ten Filip cpun a innych wiecznie wyzywa że ćpuny i alkusy bozee Gardzę nimi. To podludzie bez własnej tożsamości, a ich dusze błąkają się pomiędzy dwoma światami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 5 godzin temu nie moge sie zalogowac na kochambabkeboza masakra znowu ze konto na 15 minut zablokowane no cpalem, ale juz nie cpam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 5 godzin temu to sobie gardź, wali mnie to. gwiazdy rocka tez cpaja i maja niezla faze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jak inni cpaja to wyzywa od najgorszych a jak o sobie to już się kreuje jaki fajny, cool i gwiazda rocka xd Edytowano 5 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach