wiwi789 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Uważacie że jest możliwość posiadania relacji przyjacielskiej z była/ym jeśli jedno jest w zatwierdzonym związku ? Jestem na nie do takich rozmów, spotkań. Jakie macie zdanie na ten temat? Edytowano 7 godzin temu przez wiwi789 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 6 godzin temu Jestem na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 52 Napisano 6 godzin temu Tak ale nie wiem po co właściwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak ale nie wiem po co właściwie Po znajome pęto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 52 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Po znajome pęto. Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Ona nie ma exòw ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Jak skapnie coś z pęta to język i czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach