lybed 3 Napisano 3 godziny temu zakaz gadania o chorobach i starosci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu czyli umarli. RIP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu Umarli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Umarli o jez zyjesz a to widmok mial stad odejsc ostatni a nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: o jez zyjesz a to widmok mial stad odejsc ostatni a nie ty Mnie mianował swoim zastępcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 3 godziny temu Umarlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 3 godziny temu Ty tam o seksie z żywymi wracaj rozprawiać a nie tu nekrofilię uprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie mianował swoim zastępcą nie sadze 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Umarlam ty umrzesz ostatnia ciagle sie byczysz z wywalonymi jajami tacy ludzie zyja najdluzej 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Ty tam o seksie z żywymi wracaj rozprawiać a nie tu nekrofilię uprawiać. a jak mnie nie chca to mam ich w nosie. najpierw mnie tam ciagna wolami a pozniej juz przestaje byc potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu do tego swojskiego klimatu chyba bardziej pasuje wy tam wszyscy sie zrobiliscie dretwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: do tego swojskiego klimatu chyba bardziej pasuje wy tam wszyscy sie zrobiliscie dretwi Wręcz przeciwnie,tam jest większy luz niż przy tutejszych niezdiagnozowanych frustratach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 3 godziny temu Nie uciekliscie na dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 102 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Umarli ale z rozkoszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Wręcz przeciwnie,tam jest większy luz niż przy tutejszych niezdiagnozowanych frustratach. mam inne zdanie na ten temat poza tym tutejsze swiry sa zabawne a tam sa glownei chorzy i smutni co rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 89 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, lybed napisał: zakaz gadania o chorobach i starosci Haha i kto to mówi przecież to ty bardzo często nawiązujesz do starości i chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, lybed napisał: nie sadze Tak mówił i że wszystko co powiem to on sie z tym zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Haha i kto to mówi przecież to ty bardzo często nawiązujesz do starości i chorób. ja ? nie przypominam sobie poza tym jak jeden obiektywnei stary narzeka to co innego niz jak narzeka kazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak mówił i że wszystko co powiem to on sie z tym zgadza tak tak i powiedzial jeszcze ze leci w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale z rozkoszy Wspólna orgia połączyła ich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu co tam za bor... masz w tym awatarze ? dla widmoka to powinnas wstawic fagate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: ja ? nie przypominam sobie poza tym jak jeden obiektywnei stary narzeka to co innego niz jak narzeka kazdy Wszyscy wiedzą, że masz miękkie kości i rwę kulszową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: ja ? nie przypominam sobie poza tym jak jeden obiektywnei stary narzeka to co innego niz jak narzeka kazdy No, ty x lat temu już byłeś bardzo ale to bardzo stary pod tym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: tak tak i powiedzial jeszcze ze leci w kosmos Wróci to potwierdzi moje słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 102 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: ja ? nie przypominam sobie no właśnie tak już będzie coraz częściej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, lybed napisał: co tam za bor... masz w tym awatarze ? dla widmoka to powinnas wstawic fagate To mi go stworzył jeden fajny koleś to mam Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 559 Napisano 3 godziny temu No siema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Wszyscy wiedzą, że masz miękkie kości i rwę kulszową no niestety ale ostatnio nie odzywa sie rwa bo wzialem sie za sport i kosci tez lepiej nawet schudlem troche jest szansa ze wejde w turecka koszule do maja 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: No, ty x lat temu już byłeś bardzo ale to bardzo stary pod tym względem. ja juz jak sie urodzilem to mialem zarty wujka janusza z wesela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wróci to potwierdzi moje słowa oby nie wracal skoro juz tyle go nie ma to jest szansa ze dluzej posiedzi albo internet mu odcieli na stale ew. atak schizofrenii i sam powyrywal kable internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To mi go stworzył jeden fajny koleś to mam a to juz nie pytam wreszcie poszlas po rozum do glowy i przestalas sie zadawac wylacznie z recydywistami ? gtatulacje jak widac nawet na kafeterii ludzie moga zmadrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No siema. ty elka to chyba wszedzie jestes co tam daj jakies ploteczki ty wiesz wszystko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach