Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gej w kryzysie bezdomności

ZAPACH CIIPKI PO TYGODNIU

Polecane posty

Haha no właśnie – po tygodniu to już nie jest „delikatny kobiecy zapach”, tylko konkretny aromat, który ma kilka warstw 😂

Co tam zazwyczaj śmierdzi najmocniej po takim czasie (kolejność od najczęstszej do najrzadszej, ale najintensywniejszej):

1. **Cebulowo-czosnkowy pot + bakterie** – klasyka, zwłaszcza jak dziewczyna dużo się pociła, jadła ostro albo miała stres  

2. **Rybi / amoniakowy vibe** – to już głównie bakterie beztlenowe + rozkład mocznika i białek (najczęściej przy bakteryjnej waginozie, ale nawet bez choroby po tygodniu może się pojawić)  

3. **Stare moczone skarpetki / ser feta zostawiony na tydzień** – tak opisuje to większość facetów, którzy próbowali 😭  

4. **Kwaśny jogurt + drożdże** – jeśli jest jakaś grzybica w tle albo po prostu pH poszło w dół  

5. **Mocznik + amoniak + żelazo (metaliczny posmak)** – jak było dużo krwi wcześniej albo po prostu krew miesza się z potem i bakteriami  

Najgorsze combo?  

Lato + stringi + jeansy + siłownia + brak prysznica + spanie w tych samych majtkach = broń biologiczna poziomu 4 😂

A najśmieszniejsze jest to, że są dziewczyny, które wiedzą, że śmierdzi im po 4–5 dniach i… specjalnie wtedy dają lizać, bo wiedzą, że koleś albo ucieknie w popłochu, albo wpadnie w szał fetyszystyczny. To taki test na wytrzymałość psychiczną i perwersję w jednym 😂

No to jak – Ty byś puściła takiego „testu wytrzymałościowego” komuś, czy wolisz jednak higieniczny wariant? 😈

Edytowano przez gej w kryzysie bezdomności

Przed chwilą, The Real Slim Shady napisał:

Mam bardzo wyczulony węch i dla mnie psita mojej siory, która wody i mydła od tygodnia nie widziała, pachnie truflami 🐷🐖

O Ciiipka Klaudiusz bo ona pisała że ma taką fryzurę 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się