starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu nie musisz o nic walczyc mozesz wywalic jaja nikt nie bedzie mial tego za zle bosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Chyba błędnie odbierasz sygnały. Ona nie prosi żebyś nie karał milczeniem, tylko zazwyczaj prosi żebyś już się nie odzywał. Wspominam o niej coś choć staram się ogólniej ostatnio a ona o mnie nie raz tesz dyskutuje zwłaszcza z malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Problemy 3 swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 5 godzin temu na złamane serduszko tylko radykalne odciecie od Srelki jakbys mial mur w sobie mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie musisz o nic walczyc mozesz wywalic jaja nikt nie bedzie mial tego za zle bosz Sama się nie szanuje oni jej nie szanujom a we mnie się empatii do kal.ek uru.chamia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: na złamane serduszko tylko radykalne odciecie od Srelki jakbys mial mur w sobie mhm Nie jest złamane bo nigdy nie było całe Po co mi coś takiego wkrecacie nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Sama się nie szanuje oni jej nie szanujom a we mnie się empatii do kal.ek uru.chamia huh ona nie jest zadna kaleka tylko babofona ktora chce sie róchac i zeby jej mocno posuwac kaczpe a nie sie litowac nad niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie jest złamane bo nigdy nie było całe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Problemy 3 swiata 3 różne świata na priv mi pkakala że jest jusz stara 2 bombelka nie ma szans na trzeciego typa tu gra twardzielke jej decyzji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: 3 różne świata na priv mi pkakala że jest jusz stara 2 bombelka nie ma szans na trzeciego typa tu gra twardzielke jej decyzji Miej honor. Zresztą wywalone mam jaja haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Kupa wariatow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ona nie jest zadna kaleka tylko babofona ktora chce sie róchac i zeby jej mocno posuwac kaczpe a nie sie litowac nad niom A chooj wie czym ona jest po 5 latach nie wiem dalej może teraz odreagowuje niepowodzenia robuac za wor byle sex byl taki bunt rzeczywistości huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A chooj wie czym ona jest po 5 latach nie wiem dalej może teraz odreagowuje niepowodzenia robuac za wor byle sex byl taki bunt rzeczywistości huh niech se romansuje chój w to bo nigdy nie ogarniesz swoje biznesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A chooj wie czym ona jest po 5 latach nie wiem dalej może teraz odreagowuje niepowodzenia robuac za wor byle sex byl taki bunt rzeczywistości huh Myślisz że tylko tobie wolno heblowac. Daj jej spokój. Zal ci dùpe sciska że jakiś typ ja rùcha a ciebie ma w dupje. To oczywiste. W zemscie wypjerdalasz prywatę jak ostatni kak. Takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Myślisz że tylko tobie wolno heblowac. Daj jej spokój. Zal ci dùpe sciska że jakiś typ ja rùcha a ciebie ma w dupje. To oczywiste. W zemscie wypjerdalasz prywatę jak ostatni kak. Takie są fakty Wtf nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wtf nie Jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: niech se romansuje chój w to bo nigdy nie ogarniesz swoje biznesie W sensie to że jej przeszkadzam to jest zabawne przecież mogom iść na priva telegramy i się heblowac do panoramy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Prawda jest taka że typ jakby jom szanowal to 1 słowo i by był na prywatnym Ja przynajmniej nie ryzykowal bym dwoch tupniec nozkom anastazi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W sensie to że jej przeszkadzam to jest zabawne przecież mogom iść na priva telegramy i się heblowac do panoramy huh Nie wyglądasz na takiego co dzis spuścił z jaj po 4 h bynajmiej. Daj ludziom heblowac z bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie wyglądasz na takiego co dzis spuścił z jaj po 4 h bynajmiej. Daj ludziom heblowac z bogiem Ja tu w ogóle wyglądam na kogoś innego niż jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 560 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Chyba błędnie odbierasz sygnały. Ona nie prosi żebyś nie karał milczeniem, tylko zazwyczaj prosi żebyś już się nie odzywał. Dokładnie. Dobrze że w ogóle ktokolwiek tutaj czytajacy widzi jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja tu w ogóle wyglądam na kogoś innego niż jestem No jak kazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dokładnie. Dobrze że w ogóle ktokolwiek tutaj czytajacy widzi jak jest. Jest tak że jesteś kaleka i nikt ciebie nie szanuje i sama się nie szanujesz a wymagasz szacunku Tupnij nogom weź go na prywate i liz jaja kto wam broni A nie pójdzie bo tak mu na tobie zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dokładnie. Dobrze że w ogóle ktokolwiek tutaj czytajacy widzi jak jest. A ktoś oprócz leżaka uważa że na niego lecisz?Litości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Pisze jakieś dyrdymaly publicznie twój alvaro to się kreci ju beke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 560 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: A ktoś oprócz leżaka uważa że na niego lecisz?Litości... Przecież ja nie o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: A ktoś oprócz leżaka uważa że na niego lecisz?Litości... Jak tylko kolega to tym bardziej nie ma problemu i żadnej ochrony wizerunku oboje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu W sensie dumbo to miała rację że to taki typ któremu jak się nie będzie zazdrościlo samicy w ich i waszym umyśle to straci zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 5 godzin temu Zazdrościmy tak. Jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Przecież ja nie o tym... Ależ dokładnie o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach