WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Trochę skrzypi ale na chodzie. A co? lubię zwiedzać zawsze jak mam okazję to staram się gdzieś wejść - do jakiegoś muzeum ale też nie mam planu dnia jak na wycieczce objazdowej trochę odchamiania, trochę wypoczynku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i motocykl z kierownicą po lewej stronie Ty nie kpij. Nie ma się z czego śmiać. Na początku kariery ciągle zjeżdżałam na przeciwny pas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Poebalo. To synek A MYŚLAŁEM że kocórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Sama ma tam drużynę piłkarską i 8 dzieci pewnie a innym nie pozwoli. Chcesz miec 8 to sobie zrób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 4 godziny temu Psyn Psiecko Kocórka Kosyn (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: lubię zwiedzać zawsze jak mam okazję to staram się gdzieś wejść - do jakiegoś muzeum ale też nie mam planu dnia jak na wycieczce objazdowej trochę odchamiania, trochę wypoczynku Miałbyś co zwiedzać. Jest taki wybór w muzeach, że trzeba wręcz zaplanować w którą stronę się wybierzesz. Korzystam zwykle z busa, z metra i na piechotę. Na jutro już wiem gdzie i to zajmie mi godzinę z domu jednym autobusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chcesz miec 8 to sobie zrób. Jeez to było że nie jesteście stare baby i żeby nie było dûposcisku ale ty dziwna jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 4 godziny temu Kto to stwierdził w ogóle odgórnie kto jest kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Chcesz miec 8 to sobie zrób. Zróbmy sobie wnuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Seven napisał: Ty nie kpij. Nie ma się z czego śmiać. Na początku kariery ciągle zjeżdżałam na przeciwny pas. Najważniejsze że nie było wypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Miałbyś co zwiedzać. Jest taki wybór w muzeach, że trzeba wręcz zaplanować w którą stronę się wybierzesz. Korzystam zwykle z busa, z metra i na piechotę. Na jutro już wiem gdzie i to zajmie mi godzinę z domu jednym autobusem. wiem - jeszcze miałbym po co wrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Jeez to było że nie jesteście stare baby i żeby nie było dûposcisku ale ty dziwna jakaś Ale zrobić możesz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Chcesz miec 8 to sobie zrób. Nie wyobrażam sobie mieć migreny przy 8 bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale zrobić możesz sobie Ale nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Najważniejsze że nie było wypadków. Karetki słychać non stop. Kocioł ogromny na drogach bo sami piraci drogowi. Trzeba uważać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 4 godziny temu 5lat temu miałem więcej zdrowia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Karetki słychać non stop. Kocioł ogromny na drogach bo sami piraci drogowi. Trzeba uważać. ee tam bądź tą, na którą muszą uważać wszyscy inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wiem - jeszcze miałbym po co wrócić Miejsca, sytuacji, osoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 5lat temu miałem więcej zdrowia huh bo byłeś 5 lat młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wyobrażam sobie mieć migreny przy 8 bombelka A dzieci kolki całe dnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 4 godziny temu To chyba siur i libed ustalili przylazl tu i gada blebleble stare baby z ero.a śliwka podąża za tym ślepo. Matrix. Nie umie tak ślepo w coś wierzyć póki kota nie pokażecie szlory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ee tam bądź tą, na którą muszą uważać wszyscy inni Poruszam się bezszelestnie, więc nikt mnie nie zauważa i za tym idzie fakt, że jestem sobie sterem, okrętem i... śrubokrętem. Heh, widziałeś te fajne rysunki? Pokażę ci może jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Karetki słychać non stop. Kocioł ogromny na drogach bo sami piraci drogowi. Trzeba uważać. A ty pogromczyni szos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo byłeś 5 lat młodszy Wtedy jadł mniej pączków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Miejsca, sytuacji, osoby? muzea żadnych osób tam za sobą nie zostawiłem (w L) ale w West Midlands miałbym kogo odwiedzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: To chyba siur i libed ustalili przylazl tu i gada blebleble stare baby z ero.a śliwka podąża za tym ślepo. Matrix. Nie umie tak ślepo w coś wierzyć póki kota nie pokażecie szlory Odwrotnie. Ci dwaj dali się skutecznie zmanipulować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A dzieci kolki całe dnie. Moja siostra jakoś ogarnela migreny na pixy 2 za 50zl ale i tak cierpi po 2dni nawet i trzecie ostatnie chowa tylko ona ma hajs zapewniony szafki jedzeniem pełne U mnie bywa tak że migrena level 15/10 a do jedzenia sam makaron i jest hardcore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Poruszam się bezszelestnie, więc nikt mnie nie zauważa i za tym idzie fakt, że jestem sobie sterem, okrętem i... śrubokrętem. Heh, widziałeś te fajne rysunki? Pokażę ci może jutro. widziałem niejedne fajne rysunki, ostatnio Witkacego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Odwrotnie. Ci dwaj dali się skutecznie zmanipulować. Śliwce? Czy komu tamciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: muzea żadnych osób tam za sobą nie zostawiłem (w L) ale w West Midlands miałbym kogo odwiedzić Filipa? ; p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach