Еlciаа 560 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Przynajmniej masz emocje bo lojalny to nuda. Ni chúja, ostatnio w ogóle nie czaje co ty do mnie nawijasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Trudno. Nie będziesz pil miszela Moët się chłodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Moët się chłodzi Nie pogadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie pogadasz Się żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Mam bimber zaś. Taki o którym nie sniles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Mam bimber zaś. Taki o którym nie sniles To się najeeebiesz jak meserszmit kto wie może cycki pokażesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: To się najeeebiesz jak meserszmit kto wie może cycki pokażesz Nie licz owsik na taką groteske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Mam bimber zaś. Taki o którym nie sniles moonshine? Jak to po angielsku pięknie brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: moonshine? Jak to po angielsku pięknie brzmi. Nie chce mi się goglac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu Raz mi koleżanka dała w podzięce, ale mi nie smakował. Bimbrem mnie nie skusisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Ale mam różne smaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ale mam różne smaki To zaproszenie na randkę, bo się pogubiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To zaproszenie na randkę, bo się pogubiłem. Ja też. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja też. Whateva Trzym się ziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Trzym się ziom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach