Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 11 godzin temu 50 litrów smieci wyszło z sypialni i kuchni tylko podłogi i blat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 334 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No zmęczony jestem nie trafiam w klawisze sobie To odpoczywaj i nie przeciążaja mózgu. Pewnie ciężki tydzień inwestycji i handlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Robiłeś kiedyś bigos z klopsów? Nie lubię bigosu poza tym unikam kapusty kiełbasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To odpoczywaj i nie przeciążaja mózgu. Pewnie ciężki tydzień inwestycji i handlu. No normalnie dopiero zaczynam pisać w piątek wieczorem w tym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu Wszedłem godzinę wcześniej i źle bo literki wes wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Szybciej napewno ale domowe są lepsze. Faworki jakie pyszne też a robiłam w tamtym tygodniu. Ja sobie muszę kupić mikser i gofrownice będę robił goferki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Ja mam z nrd i napjerdala mocom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Ciekawe czy te współczesne też tak smazom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja mam z nrd i napjerdala mocom I robisz bitom śmietanę czy ze spreju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu Ja właśnie chce robić bo ta ze spreju jest słabej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I robisz bitom śmietanę czy ze spreju Gotowiec ja jem z Dubaju gofry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu To musisz kupić takie coś specjalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Gotowiec ja jem z Dubaju gofry W punktach gofry zdrozaly można za kilka mieszkanie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Ja już nie kupuje żadnych gadżetów bo nie wiem gdzie ja się z tym zabiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Będę robić allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W punktach gofry zdrozaly można za kilka mieszkanie kupić Kup se takie z bomblami na klopsy miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 149 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kup se takie z bomblami na klopsy miejsce Ja jestem rocznik 88 i pamiętam gofry po 1,40 z bitą śmietaną takom ciężko teraz tyle to danio ma albo mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: A co ciebie też wyrzucają z mieszkania jak leżaka Jestem bezdomna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja jestem rocznik 88 i pamiętam gofry po 1,40 z bitą śmietaną takom ciężko teraz tyle to danio ma albo mniej Kup i sam se rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: W Olsztynie jak będę to cię wspomoge jamłużną Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Czekam Dopiero latem będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Dopiero latem będę Do lata może zyc nie bede. Albo ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Niestety obawiam się że ty będziesz. I co ja ci poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Kochaj się ze mną bo nikt inny nie będzie Poyebalo do reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 334 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Poyebalo do reszty Co ci szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu https://zapodaj.net/plik-mK6M39P37I 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co ci szkodzi Brak kamienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 334 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Brak kamienicy To nie problem. Szukasz wymówki na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 70 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To nie problem. Szukasz wymówki na siłę. Potrzebna mi kamienica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 334 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Potrzebna mi kamienica Księżniczka za.srana i jej wymagania. Lecz się kobieto. Edytowano 10 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach