Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
a0fd967e3b

I myk prosto do rowu

Polecane posty

Napisał oblesny chlapcio, który wypisuje obrzydliwe teksty o „kut*sach”, wiązaniu linami, zabawia się z tajskimi prostututkami, bierze pod dziąsło, a do tego wychowuje dziecko. Myślę, że powinna opieka społeczna się zainteresować. 

4 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Napisał oblesny chlapcio, który wypisuje obrzydliwe teksty o „kut*sach”, wiązaniu linami, zabawia się z tajskimi prostututkami, bierze pod dziąsło, a do tego wychowuje dziecko. Myślę, że powinna opieka społeczna się zainteresować. 

Osoby ci się mylą, to nie Doktor 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Teksty o ku tasach nie powinny cię tak oburzać. Twoje są bardziej wulgarne. Poza tym były odpowiedzią do twoich ułomnych i wrednych koleżanek, które kulturalnie nie rozumiały. Zabawianie się z tajskimi prostytutkami wymyśliła twoja kolezanka. Narkotyków próbowałem bardzo dawno temu. Próbowałem to kluczowe słowo pamiętaj 😉 Natomiast wiązanie liniami to element kunbaku, sztuki. Ty jako wybitna intelektualustka oraz estetka powinnas to raczej docenic niz krytykować.

1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał:

Osoby ci się mylą, to nie Doktor 

Wiem, ale tam zablokowane, więc skopiowałam i napisałam co miałam przekazać tutaj. 

Alfy są piękne... linia nadwozia zawsze nienaganna. Trzeba im przyznać, że styl mają. Gorzej z technikaliami i niezawodnością, ale to już temat rzeka 😉

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Alfy są piękne... linia nadwozia zawsze nienaganna. Trzeba im przyznać, że styl mają. Gorzej z technikaliami i niezawodnością, ale to już temat rzeka 😉

Podobno powinne być sprzedawane w zestawach z lawetą, ale kiedyś byłam zakochana w Mito.

• Haha 1

Przecież ta upodlona skrajnie meliniara nigdzie nie pracuje, więc zbędna jest troska o jakieś dzieci, czy młodzież. Siedzi w opłacanym przez rodziców mieszkaniu (informacja, którą sama zdradziła) I nawet scenerie jej pijaństwa są zmyślone. Nie ma żadnych melanży, koleżanek, ani ozorów. Jest tylko gruba, samotna pijaczka wśród "śledzi", łojąca przed lustrem. Nikt na imprezie nie nawala na kafeterii. I nikt, kto ma średnio 2-tygodniowe ciągi alkoholowe, nie utrzyma pracy. 

Edytowano przez baba jędza wołać księdza
  • Haha 1

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Przecież ta upodlona skrajnie meliniars nigdzie nie pracuje, więc zbędna jest troska o jakieś dzieci, czy młodzież. Siedziała siedzi w opłacanym przez rodziców mieszkaniu (informacja, którą sama zdradziła) I nawet scenerie jej pijaństwa są zmyślone. Nie ma żadnych melanży, koleżanek, ani oporów. Jest tylko gruba, samotna pijaczka wśród "sledzi", łojąca Przed lustrem. Nikt na imprezie nie nawala na kafeterii. I nikt, kto ma średnio 2-tygodniowe ciągi alkoholowe, nie utrzyma pracy. 

co ty tam znowu belkoczesz? za robote sie weź lepiej

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Stereotypowe auto dla gejów nie dziwota że munek je tak lubi 

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Podobno powinne być sprzedawane w zestawach z lawetą, ale kiedyś byłam zakochana w Mito.

No mają alfy renomę, generalnie włoskie auta, szczególnie sportowe 😆 Ale zakochać się w nich da. 

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie cytuj mnie, owsico.

to odczep się od Giny i wez sie za pracę jak normalny człowiek

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Przecież ta upodlona skrajnie meliniara nigdzie nie pracuje, więc zbędna jest troska o jakieś dzieci, czy młodzież. Siedzi w opłacanym przez rodziców mieszkaniu (informacja, którą sama zdradziła) I nawet scenerie jej pijaństwa są zmyślone. Nie ma żadnych melanży, koleżanek, ani ozorów. Jest tylko gruba, samotna pijaczka wśród "śledzi", łojąca przed lustrem. Nikt na imprezie nie nawala na kafeterii. I nikt, kto ma średnio 2-tygodniowe ciągi alkoholowe, nie utrzyma pracy. 

Screen i zgłoszone. Napisała bezrobotna, głupia larwa z anemią i bulimią, która za cel życiowy obrała sobie uprzykrzanie ludziom życia na forum internetowym. Chora psychicznie, wiecznie jazgocząca wariatka, która nawet nie ma prawa jazdy.🪪 

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A nie, to męska prostytutka z namiotu, nie pravol. 

meska prostytuutka to twoj mąż

Zgłoszone.

Ban nadchodzi, szykuj się.

1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał:

Stereotypowe auto dla gejów nie dziwota że munek je tak lubi 

Geja to ja bardziej bym we fiacie 500 widział i to z silnikiem elektrycznym 😆 

Niemieckie auta to te niby "męskie", oczywiście BMW ukochane przez wielu Polaków czy Audi, ale nie są to jakoś wybitnie ładne auta, Niemcy nie mają tego poczucia estetyki co południowcy. 

8 minut temu, +RC+ napisał:

Ten ktoś kto zaspamował wszystkie inne działy to jakiś włączony bot czy ktoś to ręcznie robi, żeby zniszczyć to forum? Na żadnym dziale poza tym już nie ma życia

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Ten ktoś kto zaspamował wszystkie inne działy to jakiś włączony bot czy ktoś to ręcznie robi, żeby zniszczyć to forum? Na żadnym dziale poza tym już nie ma życia

to rymcyl spamuje ze swoją ukochaną grokiem 🤣🤣

8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie ma żadnych melanży, koleżanek, ani ozorów. Jest tylko gruba, samotna pijaczka wśród "śledzi", łojąca przed lustrem. Nikt na imprezie nie nawala na kafeterii. I nikt, kto ma średnio 2-tygodniowe ciągi alkoholowe, nie utrzyma pracy. 

No chyba nikt nie wierzy w te koleżanki piszące te wulgarne posty za nią 

Edytowano przez Łysa z brazzers

Geja to ja bardziej bym we fiacie 500 widział i to z silnikiem elektrycznym 😆 

Niemieckie auta to te niby "męskie", oczywiście BMW ukochane przez wielu Polaków czy Audi, ale nie są to jakoś wybitnie ładne auta, Niemcy nie mają tego poczucia estetyki co południowcy. 

no to kup sobie tego fiata 500, peedale. idealne auto dla ciebie 🤣

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Nie, to na 99% odpalony spambot. Ustawia się co ile ma generować nowy post i listę tematów, z jakich kont, odpala się i on resztę sam napierdziela cały dzień. 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Screen i zgłoszone. Napisała bezrobotna, głupia larwa z anemią i bulimią, która za cel życiowy obrała sobie uprzykrzanie ludziom życia na forum internetowym. Chora psychicznie, wiecznie jazgocząca wariatka, która nawet nie ma prawa jazdy.🪪 

Różnica między nami polega na tym, że my podajemy fakty, które sama o sobie piszesz i sama sobą przedstawiasz, podczas gdy ty prezentujesz zmyślenia o innych, autorstwa własnego i twojej upośledzonej koleżanki, która na szczęście była tak uprzejma, że wreszcie uwolniła forum od swojej osoby 🙂

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, szczerbaty wampir napisał:

no to kup sobie tego fiata 500, peedale. idealne auto dla ciebie 🤣

Ja przynajmniej mogę, bo mam robotę i prawko, a ty nie masz nic prócz starego namiotu i karty "kredytowej" w postaci anusa... 

3 minuty temu, Koralgor napisał:

To bot, reklamujący Temu. Pewnie Ogór go włączył 😎

• Haha 1

Ja przynajmniej mogę, bo mam robotę i prawko, a ty nie masz nic prócz starego namiotu i karty "kredytowej" w postaci anusa... 

co mozesz? co masz? a leki wziales schizolu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się