Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Caryca pieprzowa

Zdążyłam zescreenować perfumy

Polecane posty

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

No wymagała sporo, aż 150 złotych za klękanie do miecza brudnych Januszy. Pewnie dlatego już na domycie się i zrobienie czegoś z brwiami i paznokciami już nie starczało 😎

Chciała 3-4 nieruchomości za związku 

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

starczało

Nie kupuję w ciemno perfum. Poza tym pewnie i tak mnie nie stać 😜

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Generalnie ja lubię zapachy skórzane, korzenne, czekoladowe... Kobitom też się często podobają takie zapachy u facetów zauważyłem.

Ja psikam tesz na bokserki jak idę na stypiere 

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Takie blondynka się ceniom praca na etacie nie wystarczy 

Przecież ona jest przeciętna do bólu i odklejona całkowicie. Moja mi wczoraj pizzę robiła, a 20K jednak w miesiąc nie zrobię... 😆

Patrz, ziom ma wszystkie systemy, żyje marzeniami 😮 

• Like 1

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Patrz, ziom ma wszystkie systemy, żyje marzeniami 😮 

Ja mam 18 konsol kiedyś chciałem wszystkie tesz ale wiele jest problematyczne myślę że dopiero od ery ps2 warto reszta wygodniej taniej lepiej emulatory 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja mam 18 konsol kiedyś chciałem wszystkie tesz ale wiele jest problematyczne myślę że dopiero od ery ps2 warto reszta wygodniej taniej lepiej emulatory 

Pisałem z nim na Reddit ze 2 lata temu o kompozytach i CRT, typ ma sporo pieniędzy i sporo na te pasje wydaje. Mi by szkoda było, bo te stare systemy to już są niektóre tak unikatowe, że samochód by trzeba sprzedawać 😆 

Nawet gdy pierwsze PlayStation kupisz to jest problem z obrazem 

Np na rzutniku mam mały kwadracik z 80" w 130" i bez sensu 

Emulator potrafi 130"

Albo ps1 nie wyswietli ci obrazu na monitorze z nowoczesnym tv tesz może być problem np mój sony 85 nie pokazuje pal 576i jedynie 640x480p ntsc

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Pisałem z nim na Reddit ze 2 lata temu o kompozytach i CRT, typ ma sporo pieniędzy i sporo na te pasje wydaje. Mi by szkoda było, bo te stare systemy to już są niektóre tak unikatowe, że samochód by trzeba sprzedawać 😆 

Żeby je podłączyć do lcd to retro tink 4k 4100zl 

Wymagania finansowe samic to raczej wynikają z wieku i doświadczenia a nie atrakcyjności. Bo taka 18-tka może się zadowolić wypadem do maca, za to będzie oczekiwała ładnego wysportowanego Oskarka. Za to 30-tka obiektywnie mniej atrakcyjna fizycznie będzie mieć dużo większe wymagania finansowe za to zaakceptuje zapuszczonego janusza jeśli ten będzie miał równie gruby portfel jak brzuszysko. 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nawet gdy pierwsze PlayStation kupisz to jest problem z obrazem 

Np na rzutniku mam mały kwadracik z 80" w 130" i bez sensu 

Emulator potrafi 130"

Albo ps1 nie wyswietli ci obrazu na monitorze z nowoczesnym tv tesz może być problem np mój sony 85 nie pokazuje pal 576i jedynie 640x480p ntsc

Dokładnie i takie systemy fajnie mieć, ale każdy generuje swoje problemy... Np te z lat 70 i początku 80 nie mają wcale wejść RGB komonent nawet, tylko bazują na prymitywnych wejściach antenowych i weź je gdzieś podłącz 😆 Dlatego mówię, kasy trzeba mieć jak lodu by się bawić w niektóre sprzęty.

5 minut temu, Łysa z brazzers napisał:

Za to 30-tka obiektywnie mniej atrakcyjna fizycznie będzie mieć dużo większe wymagania finansowe za to zaakceptuje zapuszczonego janusza jeśli ten będzie miał równie gruby portfel jak brzuszysko. 

Nie znam atrakcyjnych 30-latek, gotowych zaakceptować knura za jakąś kasę, którą mogą same sobie zarobić. To jakieś stereotypy. 

18 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Tak, kiedyś wygrzebywał zakitrane z tyłu na dolnej półce kartony mleka i nagle trrach 😂 Dżinsy to sztywna konstrukcja 😛

Haha, zobaczyłam to oczami wyobraźni i prawie usłyszałam TRRAACH i mam łzy w oczach ze śmiechu.😂

• Haha 1

9 minut temu, +RC+ napisał:

W sensie 576i pal działa ale z ps2 z ps1 w jakiś tryb gry wchodzom 320x240p i jest brak obrazu 

7 minut temu, +RC+ napisał:

Dokładnie i takie systemy fajnie mieć, ale każdy generuje swoje problemy... Np te z lat 70 i początku 80 nie mają wcale wejść RGB komonent nawet, tylko bazują na prymitywnych wejściach antenowych i weź je gdzieś podłącz 😆 Dlatego mówię, kasy trzeba mieć jak lodu by się bawić w niektóre sprzęty.

Ps1 oryginalne bardzo zdrozalo software a najdroższe gry to neogeo 

11 minut temu, +RC+ napisał:

Tylko potem się nie żal na forum, jak przypominam wszystkim, że dawałeś za pojarę dwóm śniadym typom, angolowi za starą kurtkę, a nad ranem się żaliłeś, że zostałeś wykorzystany, bo cię ... piekła.

Hejtujesz, to otrzymujesz. 😉

On się uaktywnia nawet ignorowany. Ja do niego, ani o nim nic nie piszę, bo jest nudny jak troll i bot w jednym, skrajnie egocentryczny i infantylny, a i tak wiecznie skacze jak wsza. 

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

W sensie 576i pal działa ale z ps2 z ps1 w jakiś tryb gry wchodzom 320x240p i jest brak obrazu 

PSX ma kilka trybów rozdzielczości natywnych, zależnie od gry i wiadomo TV CRT to obojętnie, bo to sygnał analogowy, ale nowsze cyfrowe TV mogą mieć limit minimalnej skali rozdzielczości, poza którą nie zinterpretują sygnału i lipa. 

1 minutę temu, wampir z łyszkowic napisał:

a ja ide zaraz do ośrodka, do ktorego wpadają takie torpedy, o jakich leżak może sobie tylko pomarzyć albo poogladac z rymcylem na tiktok 🤣🤣

Do wyboru jest albo foka co cie nie szanuje albo trzeba zarabiać 20k

To ja wolę nie pracować i mieć fwb i konsolki 

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

On się uaktywnia nawet ignorowany. Ja do niego, ani o nim nic nie piszę, bo jest nudny jak troll i bot w jednym, skrajnie egocentryczny i infantylny, a i tak wiecznie skacze jak wsza. 

Dlatego znowu przed momentem wpadł do ignora u mnie, gdzie jego miejsce 😉 

• Like 1

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Do wyboru jest albo foka co cie nie szanuje albo trzeba zarabiać 20k

To ja wolę nie pracować i mieć fwb i konsolki 

RC właśnie stronę wcześniej napisał, że 20k nie zarobi, a jego laseczka właśnie zrobiła mu domową pizzę. Twoje racjonalizacje zawsze się sypią jak domek z kart. 

9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie znam atrakcyjnych 30-latek, gotowych zaakceptować knura za jakąś kasę, którą mogą same sobie zarobić. To jakieś stereotypy. 

Nic dziwnego atrakcyjna 30 to oksymoron 

Data przydatności to 20+

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

RC właśnie stronę wcześniej napisał, że 20k nie zarobi, a jego laseczka właśnie zrobiła mu domową pizzę. Twoje racjonalizacje zawsze się sypią jak domek z kart. 

Realistycznie jest bardzo niewiele typa co ci na czysto 20K wyciąga. Blondyneczka z linku Leżaka robi grę takiej wysoko wymagającej, pewnie w ten sposób jakieś frustracje zaleczając, dlatego świat reala od świata tiktoka i insta trzeba bardo grubą krechą rozdzielać. 

5 minut temu, wampir z łyszkowic napisał:

spokojnie, ja zaraz ide na silownie saune i basen i tam torpedy laseczki, a wy gnijcie w domach i wylewajcie hejt, bo tylko tyle wam zostalo 😉 

Od dwóch godzin idziesz i jakoś dojść nie możesz, tylko plujesz się do ludzi którym nawet nie chce się tobie odpisywać. Szkoda twoich wysiłków.

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nic dziwnego atrakcyjna 30 to oksymoron 

Data przydatności to 20+

Niewątpliwie myślisz, że kogoś tym triggerujesz, szczególnie z pozycji prawie 40-letniego zbieracza kup 🙂

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Elka nawet dopłaci 500 bliczkiem i zrobi co to ma do rzeczy 

Ta z filmu mu nie zrobi i wszystko w temacie 

11 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Haha, zobaczyłam to oczami wyobraźni i prawie usłyszałam TRRAACH i mam łzy w oczach ze śmiechu.😂

Dzwon Zygmunta? Ja też 😑

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się