Shameless AngeR 92 Napisano 15 godzin temu To jest jakieś apogeum. 🫧🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 15 godzin temu Priscilla daj fote jak leżysz nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 19 Napisano 14 godzin temu 44 minuty temu, kochanek krejzi napisał: Priscilla daj fote jak leżysz nago A lubisz grube? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 14 godzin temu jaki zj,eb koorwa robi bez planu i diety jakiś rower i wiosła, gada o silce a każdy ma z niego pompe i się zastanawia co to za skunks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 92 Napisano 14 godzin temu Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 14 godzin temu weź leki popie,erdolencu czemu chorzy pie,rdola tyle o seksie i robieniu dzieci to jakiś podswiadomy krzyk rozpaczy typ po 30stce jara się karnetem na basenik xD i mieszka w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… Nimfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… musisz być gruba i dziwnie wyglądać pijaczko bo ciebie zapylaja jakieś ukry dwudziestoletnie jakiego raz foto wrzucilas XDD OGRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, kochanek krejzi napisał: musisz być gruba i dziwnie wyglądać pijaczko bo ciebie zapylaja jakieś ukry dwudziestoletnie jakiego raz foto wrzucilas XDD OGRA Przynajmniej nie musi za to placic jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, wampir z łyszkowic napisał: ja jadam na sniadanie glownie jaja wiejskie, rzodkiewki bialko a po silowni i treningu zupy codziennie. z racji, ze duzo saunuje to pije tez duzo wody i owoce, bo inaczej mam odwodniony organizm no i niezle sie oczyscilem z toksyn i od dluzszego czasu robie aeroby, wiec mam duzo energii bardzo, zeby trenować. jesteś koorwa dr,bilem XDDD robisz bez planu wszystko i nic nie bierzesz a potem piszesz że nacpany nie spales i robisz spacery huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 92 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, kochanek krejzi napisał: musisz być gruba i dziwnie wyglądać pijaczko bo ciebie zapylaja jakieś ukry dwudziestoletnie jakiego raz foto wrzucilas XDD OGRA No chyba nie. Nie uprawiam sexu to po pierwsze. A po drugie chodziło o zwykłe spotkanie, ale co ty możesz wiedzieć, jak na ciebie nigdy żadna ani żaden nie spojrzy obiektywnym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Shameless AngeR napisał: Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… Mam nowe, jeszcze ciepłe screeny z twojego kolejnego upadku śledziowej meliniary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: z chołotą Magister filologii polskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Shameless AngeR napisał: Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… To prawda, że się przelizalas z dwoma kobietami i żulem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 92 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To prawda, że się przelizalas z dwoma kobietami i żulem? Dwiema koleżankami i kolegą młodszym o 3 lata, żaden menel, a wyglądem Cię pokłada na łopatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Dwiema koleżankami i kolegą młodszym o 3 lata, żaden menel, a wyglądem Cię pokłada na łopatki. Skoro tak twierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Skoro tak twierdzisz Uwierz, jedyne, co ona zrobiła to nabombała się przed "Detektywami". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Uwierz, jedyne, co ona zrobiła to nabombała się przed "Detektywami". pokaż fotke bez majtek czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 92 Napisano 13 godzin temu Śledzie na parapecie kolekcjonujesz ty, bo to był mój tekst w twoją stronę, śmierdząca bezrobotnico. A po drugie jesteś żałosną imitacją człowieka tak samo jak i namiotowiec i dariusz tirowiec. Jedna modła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Uwierz, jedyne, co ona zrobiła to nabombała się przed "Detektywami". Jak na nią, to i tak dosyć późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Śledzie na parapecie kolekcjonujesz ty, bo to był mój tekst w twoją stronę, śmierdząca bezrobotnico. A po drugie jesteś żałosną imitacją człowieka tak samo jak i namiotowiec i dariusz tirowiec. Jedna modła. Zaglądaj sobie w mój profil, a zawsze pamięć ci się odświeży, kto tu jest śledziną z dna pijackiej meliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 76 Napisano 13 godzin temu Nie ma już nieczego ciekawego na tym forum. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Nie ma już nieczego ciekawego na tym forum. Nara. Dokładnie, wyjęłaś mi z ust coś, co miałam właśnie napisać. Że co ja robię, przewalam się z psychiatrykiem. Człowiek odpowie na parę postów tych schizoli, menelek i piwniczaków i zadaje sobie pytanie, co robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 19 Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, Shameless AngeR napisał: No chyba nie. Nie uprawiam sexu to po pierwsze. A po drugie chodziło o zwykłe spotkanie, ale co ty możesz wiedzieć, jak na ciebie nigdy żadna ani żaden nie spojrzy obiektywnym okiem. 21 minut temu, Shameless AngeR napisał: Dwiema koleżankami i kolegą młodszym o 3 lata, żaden menel, a wyglądem Cię pokłada na łopatki. Ty po 30-tce jeszcze się z koleżankami liżesz? Przecież tak dziewczynki 15-letnie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 76 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dokładnie, wyjęłaś mi z ust coś, co miałam właśnie napisać. Że co ja robię, przewalam się z psychiatrykiem. Człowiek odpowie na parę postów tych schizoli, menelek i piwniczaków i zadaje sobie pytanie, co robi. Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych. babcia załóż se beret na łeb lepiej bo od zimna masz schizy xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych. Za każdym razem przechodzi mi ten pomysł, na przykład, gdy czytam, że admin tamtego forum pisze o moim nicku z tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontomoje1 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Ułomie, hejtuj sobie w próżnię, ale skończ cytować jak reszta psycholi, bo zaśmiecacie ludziom powiadomienia, tak bardzo walczycie o uwagę z waszego psychiatryka od osób, które nawet by na was nie napluły, bo szkoda śliny. Nie blokujesz Dokorze ZG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanek krejzi 15 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Ułomie, hejtuj sobie w próżnię, ale skończ cytować jak reszta psycholi, bo zaśmiecacie ludziom powiadomienia, tak bardzo walczycie o uwagę z waszego psychiatryka od osób, które nawet by na was nie napluły, bo szkoda śliny. przecież tesz mi nudesy wysłałaś xD a teraz udajesz cnotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych. Powiedziała, że beze mnie nie pójdzie i ja to rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach