Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kontomoje1 napisał: Nie blokujesz Dokorze ZG? Nie. A mam zablokować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Za każdym razem przechodzi mi ten pomysł, na przykład, gdy czytam, że admin tamtego forum pisze o moim nicku z tego forum Nie zauważyłam i nie rozumiem. To węszenie wszędzie spisków i inwigilacji jest już chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 76 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Powiedziała, że beze mnie nie pójdzie i ja to rozumiem. Yhm, rozumje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu A to nie te cyfry blokują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A to nie te cyfry blokują? Nie wiem. Jak tylko kolezanka Madzia czy inna ukrywająca sie pod tamtym nickiem nauczy mnie blokowac, to mogę jej zablokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Ty po 30-tce jeszcze się z koleżankami liżesz? Przecież tak dziewczynki 15-letnie robią A Ghislaine twoja stara tak nie robila to wiesniarom zakazujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wampir z łyszkowic napisał: zazdroszcze facetowi Giny, ze ja ją przelizal szczesciarz Ale gdzie ją przelizal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie wiem. Jak tylko kolezanka Madzia czy inna ukrywająca sie pod tamtym nickiem nauczy mnie blokowac, to mogę jej zablokować Madzia cię nie nauczy, bo ona nawet screen wstawić nie umie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, wampir z łyszkowic napisał: zazdroszcze facetowi Giny, ze ja ją przelizal szczesciarz Przecież to nie jej facet, tylko znajomy. Rano jechałeś po niej jak po kobyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 76 Napisano 9 godzin temu Co to w ogóle za ułomno-wulgarne określenie przelizać? Skąd wy to bierzecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 9 godzin temu Czekamy aż sobie pujdą na nerwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 39 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Co to w ogóle za ułomno-wulgarne określenie przelizać? Skąd wy to bierzecie? Z tego samego środowiska, w którym uważa się, że w ogóle jakieś kobiety, dziewczyny to robią (poza po prostu lesbijkami) z koleżankami. Fantazje śledziny o tym, czym jest "dobra zabawa". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 566 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Co to w ogóle za ułomno-wulgarne określenie przelizać? Skąd wy to bierzecie? W gimbazie tak mówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, wampir z łyszkowic napisał: i tak szczesciarz, kto by nie chcial przelizac Giny. Takich się nie liże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, wampir z łyszkowic napisał: no wiem, bo chlajace baby mi sie zle kojarza, a jak jest trzezwa to jest fajna. To ta blondynka ze zdjęcia. Strasznie ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, wampir z łyszkowic napisał: jednak sie lize, bo chetni są, a gina czasu nie traci Xd Patusy jej pokroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, wampir z łyszkowic napisał: na melanzu Chodziło o części ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, wampir z łyszkowic napisał: i tak szczesciarz, kto by nie chcial przelizac Giny. ja bym nie chciala bo ona juz nie szuka love tylko dazy do smierci huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Co to w ogóle za ułomno-wulgarne określenie przelizać? Skąd wy to bierzecie? Nie wiem, w moich czasach mówiło się, ze sie lizali. To bylo w podstawówce, ale to szczegół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wampir z łyszkowic napisał: czemu tak uwazasz? chleje i liże sie z randomami? szkoda chce sama siebie wyeliminowac bo kazdemu przeszkadza i tylko czeka az jom ktos zamorduje, biedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Koralgor napisał: To ta blondynka ze zdjęcia. Strasznie ładna Chodzi o te zdjęcie tych trzech licealistek, a na przodzie jakieś babcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wampir z łyszkowic napisał: w buzie Xd To słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, wampir z łyszkowic napisał: no jak widać. Szkoda, ze chleje. Dziekuje, ze z Babką Bożą probujecie mi przemowic do rozsądku. Troche dziala xD Pewnie jakbym ja zobaczyl jak siw kilka dni temu najeebana lizała z facetem, to ble xD. nigdy bym sie nie odezwal Baby ci brakuje i zaniżasz standardy. Gina co chwilę się umawia z kimś innym i weź się z nią całuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Chodzi o te zdjęcie tych trzech licealistek, a na przodzie jakieś babcie? Jakie babcie? Przecież są w twoim wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7182 0 Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dokładnie, wyjęłaś mi z ust coś, co miałam właśnie napisać. Że co ja robię, przewalam się z psychiatrykiem. Człowiek odpowie na parę postów tych schizoli, menelek i piwniczaków i zadaje sobie pytanie, co robi. to wykur... grzecznie "pluć" na ku.utasa i ob.ciągać swojemu panu i władcy, decho xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Chodzi o te zdjęcie tych trzech licealistek, a na przodzie jakieś babcie? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 7182 napisał: to wykur... grzecznie "pluć" na ku.utasa i ob.ciągać swojemu panu i władcy, decho xD kim ty jestes szloro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 9 godzin temu byczy do mnie pisze zeby mu wyslac zdjecie kótasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Tak. Która z tych 3 to gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 347 Napisano 9 godzin temu Gina wstawiła fotę i zapytała o opinię na temat lasek, ale zapomniała, że ja tu jestem może myślała, że nie rozpoznam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach