Doktor ZG 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lizalbys prostytutke? Nie, a to prostytutka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 12 godzin temu Jaka to jest beka ze wczoraj jechala ewka po rym cymie, bo gada z lezakiem normalnie, a dzisiaj sobie smieszkuje jej maz o lizaniu prostytuty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Obstawiam, że tak właśnie jest z Giną. Biedny facet wazne ze ma tzipe. niektorym to starczy chyba. nvm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: czemu wy o seksie piszecie a nie o czary mary twoja stara to twoj stary Nie wiem tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Jaka to jest beka ze wczoraj jechala ewka po rym cymie, bo gada z lezakiem normalnie, a dzisiaj sobie smieszkuje jej maz o lizaniu prostytuty Tylko zapytalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: wazne ze ma tzipe. niektorym to starczy chyba. nvm. Za gruba. Z całym szacunkiem dla grubych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem tak wyszło ja sie dostosowalam do rzeczywistosci w ktorej zegz nie istnieje zeby mnie nikt nie wyzywal jak bicu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Jaka to jest beka ze wczoraj jechala ewka po rym cymie, bo gada z lezakiem normalnie, a dzisiaj sobie smieszkuje jej maz o lizaniu prostytuty Reklamowala go jako Przelecialem 50 samic w klubie Jestem honorowym dawcom krwi to mówiłem że dobry pomysł na t-shirt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: czemu wy o seksie piszecie a nie o czary mary twoja stara to twoj stary Przyciągają kurfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Za gruba. Z całym szacunkiem dla grubych kobiet. ty i tak bys na niom nie nasrral ale sa rozni na tym swiecie co ich pęto jest napeczniale a nie majom z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Przyciągają kurfy czyli kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ja sie dostosowalam do rzeczywistosci w ktorej zegz nie istnieje zeby mnie nikt nie wyzywal jak bicu tak To bicu nie potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: czyli kogo Kurfa ciągnie do ...y, widziałąś kiedyś robaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Kurfa ciągnie do ...y, widziałąś kiedyś robaki? schize masz jakas uspokoj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 92 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Co raz bardziej nabieram przekonania że chlapcio to podręcznikowy involuntary celibate. Edytowano 12 godzin temu przez Shameless AngeR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu tak nie bedziemy rozmawiac, pamietaj wdech wydech moge ci podac leki and meliski kolego huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To bicu nie potrzebne o seksach piszecie to widac co czytam ale nie pogadamy o tym bo sie nie znamy wy lepiej umiecie 4h to robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Co raz bardziej nabieram przekonania że chlapcio to podręcznikowy involuntary celibate. ja to nie wiem o co chodzi i o co tu kazdy walczy huh zamiast sobie podumac o plodach albo alchemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Shameless AngeR napisał: Co raz bardziej nabieram przekonania że chlapcio to podręcznikowy involuntary celibate. Wybacz, ale nie zmienię zdania, ze jak kobieta wstawia swoje zdjęcie sprzed ok piętnastu lat to ma cos do ukrycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu ufo istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@im_maaaz/video/7608954025093975318 Pacz wkurzyl munka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Wybacz, ale nie zmienię zdania, ze jak kobieta wstawia swoje zdjęcie sprzed ok piętnastu lat to ma cos do ukrycia. Po znajomości z elkom niewiele tak z 50kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wybacz, ale nie zmienię zdania, ze jak kobieta wstawia swoje zdjęcie sprzed ok piętnastu lat to ma cos do ukrycia. Alkohol nie sprzyja urodzie. Myślę, że dlatego zachwycała się wyglądem z czasów podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pacz wkurzyl munka nie bede oryginalna po co fajniej byloby to wysadzic i zrobic eksplozje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie bede oryginalna po co fajniej byloby to wysadzic i zrobic eksplozje To jest karalne jusz był ytber co zrobił i miał problemy chyba friz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To jest karalne jusz był ytber co zrobił i miał problemy chyba friz Zabetonowanie swojego auta tez karalne, ze nielegalne skladowanie odpadow zanieczyszczanie srodowiska masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To jest karalne jusz był ytber co zrobił i miał problemy chyba friz w ogole to wolalabym o ufo pisac i plodach niz o ginie albo seksie niestety, szkoda ze nimfy nie ma albo jakiego klimatu odklejonego tylko nudna sraka ciagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Po znajomości z elkom niewiele tak z 50kg Ela utyla 50 kg? Nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 44 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Alkohol nie sprzyja urodzie. Myślę, że dlatego zachwycała się wyglądem z czasów podstawówki. Pewnie ma ze sto kilo. I to jest akurat życiowe, a nie hejt. Jest łatwa, a grube imprezowiczki z reguly są łatwe. Wszystko pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Pewnie ma ze sto kilo. I to jest akurat życiowe, a nie hejt. Jest łatwa, a grube imprezowiczki z reguly są łatwe. Wszystko pasuje. wy musicie miec swiadomosc ze kazdom byscie wyroochali z tym sralowanym czy o co wam chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach