TnT 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W nic to w nic więc w zabobony też nie wierze. To są ludzkie prawdy. Chcesz się odczłowieczyć? Nic tak nie leczy jak wspólnota. Ludzie żyją sobie i dla siebie i koegzystują czerpiąc przyjemność i wiedzę wzajemnie od siebie. Przecież nikt Ci nie każe być każdym, będąc sobą, wystarczy. To nie jest aluzja konkretnie do Ciebie, raczej ogólny wywód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 348 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: W nic to w nic więc w zabobony też nie wierze. Ej, co z nim jest nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu Nie zaśmiecać tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitoman z podlasia 10cm 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: To są ludzkie prawdy. Chcesz się odczłowieczyć? Nic tak nie leczy jak wspólnota. Ludzie żyją sobie i dla siebie i koegzystują czerpiąc przyjemność i wiedzę wzajemnie od siebie. Przecież nikt Ci nie każe być każdym, będąc sobą, wystarczy. To nie jest aluzja konkretnie do Ciebie, raczej ogólny wywód. Co ty pierd,olisz chyba ojca masz księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 348 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie zaśmiecać tematu. Ja chciałem się tylko odlać tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie zaśmiecać tematu. Stary niedźwiedź mocno śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 348 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mitoman z podlasia 10cm napisał: Co ty pierd,olisz chyba ojca masz księdza Chyba pixy wjechały jak ememensy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: Stary niedźwiedź mocno śpi. To go obudz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, mitoman z podlasia 10cm napisał: Co ty pierd,olisz chyba ojca masz księdza umartwianie się nad sobą to droga donikąd Edytowano 4 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: umartwianie się nad sobą to droga do nikąd Donikąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 566 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Ej, co z nim jest nie tak? Ten typ już tak ma, trzeba zaakceptować zamiast dopytywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 566 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Donikąd Chyba jesteś jednak polonistka, wiem ze się i tak nie przyznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chyba jesteś jednak polonistka, wiem ze się i tak nie przyznasz. Policjantka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To go obudz No widzisz, ja uważam że mi tym przytykasz, gdyż nie jestem wystarczająco bystry. 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Donikąd dzię kuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: No widzisz, ja uważam że mi tym przytykasz, gdyż nie jestem wystarczająco bystry. dzię kuję Kopyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ten typ już tak ma, trzeba zaakceptować zamiast dopytywać. A czy przypadkiem bierna akceptacja nie prowadzi do zniewolenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kopyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 566 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, TnT napisał: A czy przypadkiem bierna akceptacja nie prowadzi do zniewolenia? Zniewolenie, to jest to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu Kręcą cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kręcą cię? Blaszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TnT napisał: Blaszczą. A czym smarujesz ze aż blaszczom mlaskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Zniewolenie, to jest to. Nie ma nic paskudniejszego od okropieństw zniewalania. 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Zniewolenie, to jest to. Są zniewolenia, które zadają przyjemności. 6 minut temu, Еlciаа napisał: Zniewolenie, to jest to. Pojedyncze ludzkie życie uzależnia od Świata, a rozpatrując Świat jako czynnik uzależnień, to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A czym smarujesz ze aż blaszczom mlaskiem Tempertyną czy terpentyną, jakoś tak , Ojciec i Matka, Dziad i Babka mnie uczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: Tempertyną czy terpentyną, jakoś tak , Ojciec i Matka, Dziad i Babka mnie uczyła. Nauka poszła w las Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 566 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, TnT napisał: Nie ma nic paskudniejszego od okropieństw zniewalania. Zniewalenie nie jest fajne, wiadomo. 5 minut temu, TnT napisał: Są zniewolenia, które zadają przyjemności. O takich wlasnie mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nauka poszła w las Odpowiadając na każdą wolną myśl akceptujemy siebie podążając drogą w kierunku Słońca Nie poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: Odpowiadając na każdą wolną myśl akceptujemy siebie podążając drogą w kierunku Słońca Nie poszła. Podazam do nikąd. I zakończmy na kopytach w formalinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Podazam do nikąd. I zakończmy na kopytach w formalinie Żadna droga nie prowadzi donikąd. Nie podobają Ci się te kopyta? Sam wybrałem, nie żadne ai. Mnie kiedyś opsikał pies, myślałem tylko o cieple siuśków ogrzewających plecy, gdyż tam mi nasikał. Pies bez kopyt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: Żadna droga nie prowadzi donikąd. Nie podobają Ci się te kopyta? Sam wybrałem, nie żadne ai. Mnie kiedyś opsikał pies, myślałem tylko o cieple siuśków ogrzewających plecy, gdyż tam mi nasikał. Pies bez kopyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Zniewalenie nie jest fajne, wiadomo. O takich wlasnie mówie. Z przyjemnościami podobnie do wiary, kręcą się i odkręcają, choć trudno przewidzieć kiedy mijają, jak miną pod stopy w słup dymu ,uleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach