Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pedalski

Dostałem nowe jądra w MX

Polecane posty

1 minutę temu, pedalski napisał:

Dzięki za radę.Myślałem że one automatycznie jakoś się usuwają jak jest za dużo.

Najbezpieczniejsza jest komenda w terminalu:

sudo apt autoremove --purge

która usuwa wszystkie zastąpione przez update'y i nieużywane pakiety w tym kernele,

• Thanks 1

tez kiedys duzo siedzialem, ale to juz nie te czasy. nie mam tyle zdrowia, zeby 18 godzin dziennie siedziec przy kompie i nic nie robic codziennie xD

w polsce moj plan dnia to bedzie rano sie obudze, jem sniadanie i obiad, a potem wypieerdalam z domu i do wieczora jestem na zewnatrz 😉 

Przed chwilą, Kleszcz z łyszkowic napisał:

pamietam jak kiedys w pl szedlem obok basenu a tam instruktorka plywania na plywalni i przez szybe bylo widac jej doope, to to bylo cos pieknego. wielkie jedrne poslady i obcisle krotkie szorty miala.

najpiekniejszy tylek jaki widzialem w zyciu. pozazdroscic jej facetowi. szczesciarz

Ja kiedyś byłem w parku w Skierniewicach i tam taka dziewczyna biegała i  miała takie krótkie spodenki że jej cały tyłek było widać, a nogi miała długie jak modelka. Pierwszy raz takie cudo widziałem.

Przed chwilą, Kleszcz z łyszkowic napisał:

tez kiedys duzo siedzialem, ale to juz nie te czasy. nie mam tyle zdrowia, zeby 18 godzin dziennie siedziec przy kompie i nic nie robic codziennie xD

w polsce moj plan dnia to bedzie rano sie obudze, jem sniadanie i obiad, a potem wypieerdalam z domu i do wieczora jestem na zewnatrz 😉 

Jak długo będziesz w pl?

2 godziny temu, pedalski napisał:

Ja kiedyś byłem w parku w Skierniewicach i tam taka dziewczyna biegała i  miała takie krótkie spodenki że jej cały tyłek było widać, a nogi miała długie jak modelka. Pierwszy raz takie cudo widziałem.

No biegaczki mają niektore maja piekne nogi i doopcie. Najlepiej jeszcze jak opalone i po depilacji swiezo, FAAK. Pala mięknie.

2 godziny temu, Zero cukru napisał:

Jak długo będziesz w pl?

karnet na basen/silownia/sauna zamrozilem na 3 miesiace. w maju mam imieniny, dostane ££ od rodziny, a potem wracam do UK. jesli wojna nie wybuchnie to moze na swieta znowu przylece. 

wiec tak na 2-3 miesiace jakos. pozwiedzam sobie znowu miasto, pojezdze na rowerze po okolicy i spedze czas z babciami.

21 minut temu, Kleszcz z łyszkowic napisał:

karnet na basen/silownia/sauna zamrozilem na 3 miesiace. w maju mam imieniny, dostane ££ od rodziny, a potem wracam do UK. jesli wojna nie wybuchnie to moze na swieta znowu przylece. 

wiec tak na 2-3 miesiace jakos. pozwiedzam sobie znowu miasto, pojezdze na rowerze po okolicy i spedze czas z babciami.

W UK ci lepiej?

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

W UK ci lepiej?

Tak, bo lubie saunować, a w polsce sauna 45 minut to 40zl, a tutaj karnet kupuje i korzystam ile chce. 

no i mam kolegow anglikow i lubie gadac po angielsku, a w polsce nie mam w ogole kolegow i kolezanek i mi smutno. poznac tez nikogo nie potrafie.

no i tutaj lepsze powietrze, bo w polsce spaliny samochodowe i palą wegiel i leci dym z kominow jak w auschwitz. dlatego tam mi srednio.

Edytowano przez Kleszcz z łyszkowic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się