Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
drapieznik lasicowaty

moje spotkania opisane

Polecane posty

bylem ostatnio u 6 kcuuuurewek w przeciagu roku albo 2 lat.

1. szczupla ale wysoka, nie nadstawiala peepy zeby wygodnie ja ruuuhac, nie reagowala na to jak chcialem ja po lozku przeciagnac do wygodniejszej pozycji, typowa kloda p0lka, nie wspominam zle, a nawet dobrze bo chcialem wrocic ale zniknela, chetnie bym wrocil do niej i mial juz wiekszosc pewnosc siebie, ale nie znajde jej juz koniec tematu

2. nisziutka ale lekko przygruba, z twarzy moze byc nie odpychala, fajna gadka i wogole, ale nie dala szczypac suuutkow, chcialem dwa razy ale okazala sie oziembla i poganiala zeby stanol, stwierdzilem ze nie stanie tak szybko i poszlem strata 2x zaplacone za godzine a nawet godzine nie bylem, wkuurwila mnie ta presja na szybkosc.

3. wg ogloszenia szczupla, niska, filigranowa, w realu moze i niska ale kobyla, oziebla , nie bede sie rozpisywac xD to krulik wziela za pewniek ze nawet kuurwy mnie nie chca,  powiem tyle ze to byla KATASTROFA, mialem po niej juz mysli o zbiorowej masakrze xD gdybym tylko mial dostep do broni palnej.......

4. wydawala sie fajna na pierwszy rzut oka, moze troche za wysoka ale szczupla ale nie pozwolila zdjac stanika, nie pokazala cyckow i nie dala dotykac, no chuuujnia ale spuscilem sie , ladna twarz miala, cipka tez niczego sobie i to tyle. fajne by bylo jakby stanik zdjela i cycki dala podotykac

5. mloda ukrainka, w ogloszeniu 22 lat, fajna byla , ulegla bradzo nic nie zakazywala, ja tez nie chcialem sie narzucac, staralem sie ja szanowac i nie przesadzac, bardzo dobry seks byl,. 22 lata wg ogloszenia, cycki jedre jak bym sciskal kawalek miesiwa, twarz ladna, ulegla, malo mowna, tro9che sztywna nie wiem czy ze stresu czy ze strachu zebym sobie na za duzo nie chail pozwolic, dobrze mi z nie bylo nie mam zastrzezen ale nie moge jej znalezc znowu

6. dzisiejsze spotkanie, fajnka , niska lekko grubasna , calowala sie i wogole, jak ja na kancie lozka jeebalem to sie rozklodala rece do gory brala i robila och , ach, tez ukrainka, fajnie bylo ale chyba niepotrzebnie xanax bralem bo wykupilem 2 godz a zawinolem sie po pierwszym spuscie, czytalem ze xanax moze zaburzyc erekcje... zreszta ciagnelo mnie do alkholi xDDD mysle sobie po ... lezec z nia i sie przytu;lac, wole do domu wrocic i sie napic .. xD calowalem sie tez z nia xD fajna, blondynka 160 cm lekko gruba ale cyckie fajne w dloni sie miescily, nic nie narzekala ze nie moge dotykac, na krancu lozka ja bralem to sie smiala ze ja reka,mi przesuwam, cos po ukrainsku gadala xD na poczatku myslalem ze narzeka i nie pozwala bo nie rozumialem co mowi, ale widze ze sie smieje to dalej robilem swoje , kraniec lozka ja dalem w kacie i wsadzalem jej, a ona sie rozlozyla rece do gory wziela i pojekiwala, fajnie bylo. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować