Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Mam tapete z namiotem

Polecane posty

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

No lubię cie będziemy tyrac liberdowsky 

slusznie

mam nadzieje, ze on juz tu nie wroci. to wyjatkowo podla menda, i nigdy nikim tak nie gardzilem jak tym belkotem. 

• Like 1

1 minutę temu, łucznik z las vegas napisał:

slusznie

mam nadzieje, ze on juz tu nie wroci. to wyjatkowo podla menda, i nigdy nikim tak nie gardzilem jak tym belkotem. 

No on zaczął z nVidie mnie podkopywac że kupiłem na górce zgrywal kogoś kto zna się na giełdzie ja kupiłem 22 i 27 a teraz 200 stoi

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

No on zaczął z nVidie mnie podkopywac że kupiłem na górce zgrywal kogoś kto zna się na giełdzie ja kupiłem 22 i 27 a teraz 200 stoi

on to w ogole zgrywa kogos, kto wie wszystko najlepiej i jest najlepszy, a kazdy inny pod nim, bo on jest wielki panicz libeed i najmadrzejszy

i wszystko co piszesz to urojenia i jestes schizol, a on super, bo ma prace i normalny.

zachowuje sie jak podla menda, a potem sam z ciebie robi mende, i ze jestes wredny, kiedy to on sam sie rzuca i zaczyna

• Like 1

1 minutę temu, łucznik z las vegas napisał:

on to w ogole zgrywa kogos, kto wie wszystko najlepiej i jest najlepszy, a kazdy inny pod nim, bo on jest wielki panicz libeed i najmadrzejszy

i wszystko co piszesz to urojenia i jestes schizol, a on super, bo ma prace i normalny.

zachowuje sie jak podla menda, a potem sam z ciebie robi mende, i ze jestes wredny, kiedy to on sam sie rzuca i zaczyna

No lepiej bym nie opisał masz inteligencji emocjonalna 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

No lepiej bym nie opisał masz inteligencji emocjonalna 

nienawidze typa, albo jak sobie tutaj pisze normalnie z ludzmi, a on nagle sie wpieerdala w rozmowe i wyskakuje z tym swoim belkotem, a potem oo piszecie ze schizolem blabla i niszczy temat i ciagle emotka 😄 i sie cieszy, pajac jeebany

7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

wkoorwia typ w chooy ja pieerdole

Jak będziesz robił setup to nawet nie zastanawiaj się nad innym emulatorem - duckstation jest przekozak. AI ci to samo powie. 😉

Edytowano przez +RC+

Dolphin i Duckstation to są złote standardy emulacji. 

ja uzywam duckstation na moim handheld z androidem od dawna, i gierki z ps1 zapieerdalaja jak marzenie

a baterii prawie w ogole nie zuzywa. moge grac caly dzien bez ladowania 😛 

tylko trzeba chyba bios do ps1 sciagnac najpierw z neta o ile dobrze kojarze, albo moze to tylko do ps2 tylko

w ogole na tym moim handheld to przy pierwszym bootowaniu mi pokazuje emulatory do wszystkich konsol chyba jakie powstaly albo wiekszosci chyba z 30 i moge sobie od razu zainstalowac xD

jest tez jakis retroarch ktory obsluguje wiele emulatorow naraz, ale nigdy z tego nie korzystalem.

Zaraz sobie poobczajam jakies strony w necie o starych grach z windowsa koniec lat 90 i poczatek 00s, moze znajde jakies fajne perelki i sie przeniose w czasie. Ten moj thinkpad tez retro troche juz xD. 

Ale wlasnie zainstalowalem arch linux na nim i jest zajeebiscie. 

Dolphin ma tę przewagę, że nie potrzebuje BIOS-u NGC, bo programiści tak dopracowali emulację, że po prostu obchodzą go własnym kodem, co jest imponujące. 

Emulatory PSX generalnie bazują na BIOS z PSX ale jest on tak łatwo dostępny, że to nie problem pobrać.

nie musicie go sluchac przeciez

poza tym to jasne ze nie zna sie na wszystkim o czym gada

jak jestes pewien swojej racji to olewasz libedzia

no dolphin tez mi wyskakuje do pobrania, ale w gierki nintendo nigdy nie gralem. probowalem odpalic wii emulator, ale tam jakis kontroler dziwny i nie wiedzialem jak to skonfigurowac, ale tam niezla grafika i kolory, to fajnie byloby pociupac

moze sciagne to dolphin w ktorys dzien i obczaje

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Emulatory PSX generalnie bazują na BIOS z PSX ale jest on tak łatwo dostępny, że to nie problem pobrać.

Mam swój bios 

Na razie epsxe bo w salonie tesz i kopiuj wklej kiedyś ogarne to lepiej 

Jeszcze ds4windows muszę wgrac 

Na tym moim retroid pocket 5 nawet batocera linux zainstalowalem kiedys, i to dystro linuxa na archu glownie stworzona do emulacji gierek, i fajnie sie gralo, ale byly jakies problemy z dzwiekiem, np. pod emulatorem do PSP. 

Ale fajna dystrybucja ogolnie. 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Mam swój bios 

Na razie epsxe bo w salonie tesz i kopiuj wklej kiedyś ogarne to lepiej 

Jeszcze ds4windows muszę wgrac 

też byłem uparty, ale duck mnie jednak przekonał... gdy ci emulator sam konfiguruje pada za ciebie i tworzy ci memorki każdą na grę, odpala ci nostalgicznie grę z biosem i ma tak wiele wariantów rozdziałek i postprocesów do wyboru to nie ma powrotu do ePSXe... to przy Ducku jak ubogi kuzyn 😉

6 minut temu, mr_Kumpir napisał:

bym chcial lato i pojechac pod namiot

Ja już się cieszę jak głupi z tego wczesnego przedwiośnia... wreszcie sobie biegałem bez tego mrozu... 

Edytowano przez +RC+

ja wczoraj na silowni pol godziny trenowalem na ruchomych schodach, i mi pokazuje na ekranie cwiczenia jakie robic co 30-60 sekund i niezle sobie nogi rozruszalem, to potem jak wracalem do domu to tez sobie pobiegalem, fajnie bylo

Jutro albo pojutrze wracam na silke i bede trenowal nogi znowu 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się