Narcyzem jestem 4 Napisano 10 godzin temu Martwię się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 56 Napisano 10 godzin temu A tęsknisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 10 godzin temu Żyje i ma się dobrze. Nie każdego celem egzystencji jest kafeteria. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 9 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Shameless AngeR napisał: Żyje i ma się dobrze. Nie każdego celem egzystencji jest kafeteria. Staje ten łysy ...iszcz na drodze do naszej miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 6 Napisano 4 godziny temu Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Dalej zjeżdża na jabłuszku z piramidy? Ta, to ma zdrowie. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 51 Napisano 3 godziny temu Ty jesteś Qwerta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna mamba 4 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Shameless AngeR napisał: Żyje i ma się dobrze. Nie każdego celem egzystencji jest kafeteria. Tylko że jej była przez wiele lat. Dlatego się martwimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Trzeba brać przykład z salowej bo koniec końców i tak nas nic tu dobrego nie czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Natomiast obawiam się że ona i tak tu wróci jak tylko przyleci z edzypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kúrwo avatar. Ela co robisz że masz wysokie libidodododo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ela co robisz że masz wysokie libidodododo Nic nie robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nic nie robię. To czemu ci się chce penów jak mogłoby ci się nie chcieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Bo tak jom bóg stworzył. Jak każdego z nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Też bym wolała podniecić się jakimś pentem doczepionym chłopem jak elzbieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Też bym wolała podniecić się jakimś pentem doczepionym chłopem jak elzbieta Nie wiem czemu ale dzisiaj coś średnio kumam o czym piszecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czemu ale dzisiaj coś średnio kumam o czym piszecie. To nic. Nie można bym omegom całe boze dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czemu ale dzisiaj coś średnio kumam o czym piszecie. Chodzi o to, że jom swendzi brocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, czarna mamba napisał: Tylko że jej była przez wiele lat. Dlatego się martwimy A twoim nie jest? Pilnuj swojego nosa, zdrowia, pracy… a będziesz szczęśliwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: To nic. Nie można bym omegom całe boze dni W sumie to jest w tym wiele racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Chodzi o to, że jom swendzi brocha. Mnie nie swędzi tak jak elzbiete. U mnie swiad się zaczyna w głowie a u niej w sakwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Lubię słuchać asmr chrupania purizon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Mnie nie swędzi tak jak elzbiete. U mnie swiad się zaczyna w głowie a u niej w sakwie hmm ale ja nic na taki temat nie wspominałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Lubię słuchać asmr chrupania purizon Ty też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Mnie nie swędzi tak jak elzbiete. U mnie swiad się zaczyna w głowie a u niej w sakwie Też byłaś w jej wieku i na wszystko byś siadała, więc skończ z tą hipokryzją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: hmm ale ja nic na taki temat nie wspominałam Niektórzy krzyczo niemym krzykiem sakwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ty też. A kto jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Niektórzy krzyczo niemym krzykiem sakwy Jakie srogie pixy dziś brałaś że nawet słyszysz nieme krzyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 3 godziny temu A teraz kraina wiecznej zmarzliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jakie srogie pixy dziś brałaś że nawet słyszysz nieme krzyki? Powiem Ci więcej. Ja je widzę. Każdy dzień tygodnia ma swój kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach