Zero cukru 360 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jakie srogie pixy dziś brałaś że nawet słyszysz nieme krzyki? To akurat metafora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: A kto jeszcze Tyle że asmr z szeleszczeniem albo dzwiękiem obijających się m&m w puszce metalowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Wolę dźwięk spozywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Powiem Ci więcej. Ja je widzę. Każdy dzień tygodnia ma swój kolor Podziel się tym co tam chowasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Podziel się tym co tam chowasz. Chrupki serowe z rumunii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tyle że asmr z szeleszczeniem albo dzwiękiem obijających się m&m w puszce metalowej Hore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 4 Napisano 3 godziny temu Też tęsknię za Magduniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: To akurat metafora Metafora jak kamfora. Dobra rymy mi słabo wychodzą. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Chrupki serowe z rumunii To po nich taka bomba? Nie sądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Еlciаа napisał: To po nich taka bomba? Nie sądze Co ty mi próbujesz wmówic. To ze mnie nie kumasz nie oznacza ze jestem pod wpływem czegokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Co ty mi próbujesz wmówic. To ze mnie nie kumasz nie oznacza ze jestem pod wpływem czegokolwiek. A idź tam, wszystko na poważnie i kij w wiadomym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 6 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: A idź tam, wszystko na poważnie i kij w wiadomym miejscu. Nie mam żadnego kija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach