JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Wez jakieś przekonski przynies a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Spostrzegłam to nieco inaczej. Wpieprzyłeś się w rozmowę, próbując nakierować nienawiść na mnie, ale ci nie wyszło, bo nauczyłam się zło dobrem odpierać. Mniej jadu na przyszłość i dobrej nocy. To była jakaś prywatna rozmowa? Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A elka to kim jest knurzycom przecież swoją drogą ma tupet nazywac innych przegrywami Ciąg się flecie po naplecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Spostrzegłam to nieco inaczej. Wpieprzyłeś się w rozmowę, próbując nakierować nienawiść na mnie, ale ci nie wyszło, bo nauczyłam się zło dobrem odpierać. Mniej jadu na przyszłość i dobrej nocy. A, to dlatego zakładałaś 2 godziny temu hejterskie tematy? Przeszłaś przemianę i twoim orężem jest miłość? Czy ty jesteś pierd.olnięta bardziej niż tu wszyscy zakładają? Jakaś szajba opanowała chyba internet, albo na czarnym rynku wprowadzili nowe prochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ciąg się flecie po naplecie. Nawet nie wiesz jak naplet działa a 2 dzieci masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To była jakaś prywatna rozmowa? Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu. To niech się nauczy. 36 lat to już chyba ten czas żeby wyciągać wnioski z własnych błędów. Nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A elka to kim jest knurzycom przecież swoją drogą ma tupet nazywac innych przegrywami Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? Ja specjalnie robię błędy dla zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? Cycu skoncz bo nudzisz. Nie panosz się i nie krytykuj od gargamelow bo nie masz podstaw ku temu żadnych. Trochę rigczu chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 6 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Raczej im większy Gargamel tym bardziej krzyczy jak kto chłopy chcą a ona nie To kwestia niedowartościowania, nie atrakcyjności samej w sobie. Ty jesteś albo zakompleksiony albo generalnie masz jakiś odwrócony gust bacząc na to, że zawsze krytykujesz te ładniejsze, a wychwalasz przeciętne/brzydsze. Jeżeli tamto to było faktycznie jej zdjęcie to z pewnością jest ładna. Sorry, ale Bagno to przy niej szrek. Nie jesteś obiektywny. Oczywiście nadal możesz sobie zakłamywać rzeczywistość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To była jakaś prywatna rozmowa? Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu. Jesteś moim tatą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Dobra skończcie już te romanse zasråne. Chciałam kupić kastet a wyskoczyly mi jakieś sado maso dziwolongi wtf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 6 godzin temu O co ból tyłka. Może mieć dzieci, zmieniać partnera, zakochać się po 1 dniu nawet i marnować życie jak chce, bo to jej życie nie wasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu A my możemy komentować skoro jest publiczne i gra szafa. Soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: A my możemy komentować skoro jest publiczne i gra szafa. Soł Ale sama nawoływałaś do niekomentowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale sama nawoływałaś do niekomentowania. Bo ile można na jeden temat tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Dobra skończcie już te romanse zasråne. Chciałam kupić kastet a wyskoczyly mi jakieś sado maso dziwolongi wtf Co ci tam wyskoczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? Bicu puknol bys elke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Cycu skoncz bo nudzisz. Nie panosz się i nie krytykuj od gargamelow bo nie masz podstaw ku temu żadnych. Trochę rigczu chlopie Nie robisz mu dobrze tylko krzywdę klaskajac zwisami do jego kiepskich nawyków. potem w Realu tak mówi do ludzi i mają go za deebila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: To była jakaś prywatna rozmowa? Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu. Ty i ikra? Nie rozmieszaj mnie.. co najwyżej iskra Haa haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Zara kończę ostre cięcie fak i co ja będę oglądać. Kocham tych pedałów są tacy śmieszni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: A my możemy komentować skoro jest publiczne i gra szafa. Soł Tak, ale zamiast napisać coś miłego, to wieczna krytyka, bo tak się nie robi, bo to i tamto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co ci tam wyskoczyło? Jakieś kneble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Bicu puknol bys elke? I czy on jest normalny? Zawistna poczwara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Nie robisz mu dobrze tylko krzywdę klaskajac zwisami do jego kiepskich nawyków. potem w Realu tak mówi do ludzi i mają go za deebila Komu? Ty robisz krzywdę bagienkom i innym przecietniarom które wychwalasz pod niebiosa a krytykujesz realnie atrakcyjne bo nie umiesz rozdzielić emocji i być obiektywnym. I nie mam zwisow ale pocieszaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Jakieś kneble Otwarte czy zamknięte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Janusz z wąsem napisał: To kwestia niedowartościowania, nie atrakcyjności samej w sobie. Ty jesteś albo zakompleksiony albo generalnie masz jakiś odwrócony gust bacząc na to, że zawsze krytykujesz te ładniejsze, a wychwalasz przeciętne/brzydsze. Jeżeli tamto to było faktycznie jej zdjęcie to z pewnością jest ładna. Sorry, ale Bagno to przy niej szrek. Nie jesteś obiektywny. Oczywiście nadal możesz sobie zakłamywać rzeczywistość. Bagno nie ma tak wrednej miny. I już pisałem , że nawet nie oceniam atrakcyjności jako takiej, tylko wredny charakter. No i pochodzenia szlacheckiego też nie ma więc powinna mieć więcej pokory. Wieczi , do ciebie też jest ten post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale zamiast napisać coś miłego, to wieczna krytyka, bo tak się nie robi, bo to i tamto A ja jej życzę penta z całego serca ale nie będę udawac że się nie ośmiesza bo już na starcie przegrała w oczach tego szczeniaka. Płaszczy się i jawnie pokazuje że gryzie pazury za nim. Może ciebie podnieca odwrócenie ról. Bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Otwarte czy zamknięte? Widzę cie przed oczami gwalcaca starego wielkim kùtasem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: I czy on jest normalny? Zawistna poczwara. A jusz pukal o to nieźle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach