JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Żądamy darmowej wazektomii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lubię długo taki jestem Jak dla mnie możesz tak całe życie, przynajmniej jest z kogo toczyć bekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Fakt, ale nie śpisz po nocach. Ja się nie bawię w takie kajdanki tylko zakuwam sprawdzian masz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: A komu by się chciało bawić w in vitro błagam. Aż tyle nie kosztuje Mi by się chciało jakbym z normalnom się zwiazal i wielka love Ogóle masz rację jest to wariacja powtórzeń mało realna Wierzę że dobre istnieje taka może być anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, pryczy ryczy napisał: Chryste panie, lać spermę do samotnej matki dwójki dzieci przez 5 lat, a przez następne 5 wypierać to jest już kolejny poziom spierrdolenia. A ty narcyz nie przypadkiem miałeś perypetie z samotną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Żądamy darmowej wazektomii na NFZ: najszybszy termin za 6 lat prywatnie: pojutrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi by się chciało jakbym z normalnom się zwiazal i wielka love Ogóle masz rację jest to wariacja powtórzeń mało realna Wierzę że dobre istnieje taka może być anastazje Musisz pakiet intymny badań zamówić zanim w sakwę jej zajrzysz. 400 zł kosztuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na NFZ: najszybszy termin za 6 lat prywatnie: pojutrze Niestety nie robio na nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sprawdzian masz? Sprawdzian życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi by się chciało jakbym z normalnom się zwiazal i wielka love Myślisz że jakiejś babie chciało by się matkować choremu psychicznie prawiczkowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi by się chciało jakbym z normalnom się zwiazal i wielka love Ogóle masz rację jest to wariacja powtórzeń mało realna Wierzę że dobre istnieje taka może być anastazje Wasze dziedzko bedzie miało wiele ojców teleognia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sprawdzian masz? Sprawdzian z kajdanek jak używać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Sprawdzian życia Co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Jak dla mnie możesz tak całe życie, przynajmniej jest z kogo toczyć bekę. Wyrwalo by cie z butow jakbym pokazal po ilu latach niektóre cele zrealizowalem i mam na to dowody w postaci dat plików Dla mnie 5lat byc w przyjazni z szacunkiem że widze w niej pełnowartościowom kobietę i czasem rzuce komplrmentem zwłaszcza wiedząc że obklejala pokój swojom imejdzem i miala problem z akceptacji siebie to jest nic Lecz nie zmienia to faktu że nie pociagala mnie fizycznie i nie pisaliśmy na związek jak nie wierzysz to spytaj anastazje może pamieta w 2020 bala się o elke a ja "zglupialas to tylko koleżanka jak chcesz mogę to zakończyć w tym momencie ale nie chciałbym bym tego wolałbym zebys mi ufala" dobrze ufam ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Fakt, ale nie śpisz po nocach. Ja się nie bawię w takie kajdanki tylko zakuwam Wiem, ja też i życzę Ci jak najlepiej Nie śpię bo spać nie mogę. A co moje zabawy ci sie nie podobają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, pryczy ryczy napisał: Myślisz że jakiejś babie chciało by się matkować choremu psychicznie prawiczkowi? Nie wiem ja matkowania nie lubię bardziej 60% ja minimum do 40% ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Co to znaczy To, że powinnaś śpiulkać Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem ja matkowania nie lubię bardziej 60% ja minimum do 40% ona raz Ty od niej pożyczysz kasę to znowu innym razem ona pożyczy kasę Tobie i taka równowaga w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To, że powinnaś śpiulkać Boni To ma być sprawdzian życia. Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Chodzi jeszcze o to że nie czułem się pustakiem wygląd wyglądem oszukiwala mnie z charakterem po co nie mam pojęcia ewentualnie jej odwalilo po małolat i się zmieniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, JajaWywalone napisał: Wasze dziedzko bedzie miało wiele ojców teleognia tak A Anastazja to nie za stara na dziedzko jak oszukuje z wiekiem pewnie a jeszcze lerzak popadłby w schize że alimenty i by się zgliczował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: raz Ty od niej pożyczysz kasę to znowu innym razem ona pożyczy kasę Tobie i taka równowaga w związku Tak albo ja dam jej mieszkanie a ona mi kinder niespodziankanke Wszystko zależy od ilości milionów huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem ja matkowania nie lubię bardziej 60% ja minimum do 40% ona To co mam się przelogowywać juz na Anastazje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie śpię bo spać nie mogę. A co moje zabawy ci sie nie podobają Widzę i nie tylko Ty. Nie próbowałem twoich zabaw jeszcze w realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: A Anastazja to nie za stara na dziedzko jak oszukuje z wiekiem pewnie a jeszcze lerzak popadłby w schize że alimenty i by się zgliczował 27 miała ale kiedy to nie wiem. Mój czas się zatrzymał na 27. Jeszcze może być płodnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: A Anastazja to nie za stara na dziedzko jak oszukuje z wiekiem pewnie a jeszcze lerzak popadłby w schize że alimenty i by się zgliczował Ona się boi jak ja nie ma zaufania do typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wyrwalo by cie z butow jakbym pokazal po ilu latach niektóre cele zrealizowalem i mam na to dowody w postaci dat plików Dla mnie 5lat byc w przyjazni z szacunkiem że widze w niej pełnowartościowom kobietę i czasem rzuce komplrmentem zwłaszcza wiedząc że obklejala pokój swojom imejdzem i miala problem z akceptacji siebie to jest nic Lecz nie zmienia to faktu że nie pociagala mnie fizycznie i nie pisaliśmy na związek jak nie wierzysz to spytaj anastazje może pamieta w 2020 bala się o elke a ja "zglupialas to tylko koleżanka jak chcesz mogę to zakończyć w tym momencie ale nie chciałbym bym tego wolałbym zebys mi ufala" dobrze ufam ci Tak, będę za kurrwą biegał pytać co robiłeś kiedyś tam. Lubię czasami zagłębić się w lore twojego nieudacznictwa, ale nie aż do takiego stopnia. To już trzeba by było lerzakologa poważnego, a nie jesteś na tyle interesujący w skali całego polskiego internetu aby tworzyć całą poddyscyplinę przgrywizmu, bo jedyne co tak właściwie robisz to mitomanisz i pierrdolisz kocopoły. Na tym forum może i jesteś najgorszym wybrykiem natury który trzyma w szafie sztuczną ciipe ubraną spodnie siostry, ale w internecie jest całą masa odklejsów która robi gorsze rzeczy z dużo większym zaangażowniem od twojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: raz Ty od niej pożyczysz kasę to znowu innym razem ona pożyczy kasę Tobie i taka równowaga w związku Raz ona cie okrzyczy a raz ty ją. Równowaga musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To co mam się przelogowywać juz na Anastazje? Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: To ma być sprawdzian życia. Wtf A czego oczekujesz na forum publicznym. Deklaracji Prezydenta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach