KADŁUB 666 3 Napisano 12 godzin temu xxxxxxxxxxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 11 godzin temu gdzie byl ten filmik z gruberem siekajacym dziadkow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 11 godzin temu czemu ci gruberzy tacy sfrustrowani, myslalby kto ze pokazna masa ich spowolni w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aerial 1 Napisano 11 godzin temu Obrzydliwe to było. Aż mi niedobrze się zrobiło. Biedna babcia i dziadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 11 godzin temu Prawidłowo zrobił z ewolucyjnego punktu widzenia, zlikwidował gacha matki i jego babkę. To nie jest normalne żeby tworzyć jakieś rodziny patchwerkowe z punktu widzenia konkurencji genów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 243 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: czemu ci gruberzy tacy sfrustrowani, myslalby kto ze pokazna masa ich spowolni w ogole Nie mam pojęcia ja na najwyższej wadze byłem zadowolony jak bubu z dbz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 0 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KADŁUB 666 napisał: Prawidłowo zrobił z ewolucyjnego punktu widzenia, zlikwidował gacha matki i jego babkę. To nie jest normalne żeby tworzyć jakieś rodziny patchwerkowe z punktu widzenia konkurencji genów. I ktoś tu ostatnio pisał, że niby krasnal jest normalniejszy niż reszta przegrywów. No wlaśnie widać jak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach