Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Według was ile można zarobić w 1 dzień

Polecane posty

28 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Huh

Tyle ile ktoś ci za to załlaci więcej nie. 

Zależy od umiejętności.

Jak zamawiasz towar nie ma go na rynku polskim, więcej weźmiesz. Jak masz coś w rękach jakiś talent to też można zarobić, zrobisz to małym kosztem czasu a efekt będzie większy niż ktoś będzie to robił dłużej. 

• Haha 1

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Tyle ile ktoś ci za to załlaci więcej nie. 

Zależy od umiejętności.

Jak zamawiasz towar nie ma go na rynku polskim, więcej weźmiesz. Jak masz coś w rękach jakiś talent to też można zarobić, zrobisz to małym kosztem czasu a efekt będzie większy niż ktoś będzie to robił dłużej. 

Nikt nie musi ci zlecac możesz być producentem trejderem szefem 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nikt nie musi ci zlecac możesz być producentem trejderem szefem 

Pisze ile można zarobić i jak najwiêcej.  Towar mieć co go nie mają inni, czyli wyszukasz przestrzeń dla siebie w handlu. Handlu jest duża konkurencja i jak będziesz miał to co wszyscy, raczej nie wygrasz. Zamawianie hurtowe trzeba mieć magazyn to wiąze się z kosztami. Handlu najlepiej sprzedawać tona czym się znasz. 

Co do umiejętności  obojętnie pralkę naprawisz w 30 minut no, położysz płytki w 1 dzień itd 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Pisze ile można zarobić i jak najwiêcej.  Towar mieć co go nie mają inni, czyli wyszukasz przestrzeń dla siebie w handlu. Handlu jest duża konkurencja i jak będziesz miał to co wszyscy, raczej nie wygrasz. Zamawianie hurtowe trzeba mieć magazyn to wiąze się z kosztami. Handlu najlepiej sprzedawać tona czym się znasz. 

Co do umiejętności  obojętnie pralkę naprawisz w 30 minut no, położysz płytki w 1 dzień itd 

Trejda zrobisz 200mln to 6mln wpadnie albo wypadnie huh

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Trejda zrobisz 200mln to 6mln wpadnie albo wypadnie huh

Lezak ty pieniędzmi nie srasz bzdury piszesz. Pisze jak można zarobić dobrze 

Każdy się zna na tym co wie, ale dam przykład kupiłem kask motocyklowy z Temu z  otwieraną szczeką, szybką przeciw słoneczna,  regulowanym systemem powietrza i dałem 140zl na Temu. Jak zobaczyłem to w Polsce kosztuje taki kask 1000 zł Więc zarobić kupujesz 4 sztuki sprzedajesz szybko za 400 i masz zysk.  Jak cena jest koło 1000 zł w Polsce jak puścisz za 400 zejdzie na biegu. 

Edytowano przez Fifofa

Intercom do kasku kosztuje 36 zł a w Polsce 150 , to jest wielkości pudelek zapalek. Więc sprzedał za 80 zł już masz kasę 

Kupiłem gaznik do motoru dałem 75 zł w Polsce 250 do 400 zł. 

Także widzisz da się zarobić. 

4 godziny temu, Fifofa napisał:

Każdy się zna na tym co wie, ale dam przykład kupiłem kask motocyklowy z Temu z  otwieraną szczeką, szybką przeciw słoneczna,  regulowanym systemem powietrza i dałem 140zl na Temu. Jak zobaczyłem to w Polsce kosztuje taki kask 1000 zł Więc zarobić kupujesz 4 sztuki sprzedajesz szybko za 400 i masz zysk.  Jak cena jest koło 1000 zł w Polsce jak puścisz za 400 zejdzie na biegu. 

A po co ci taki kask jak ty upoślaku na motocyklu nie umiesz jeździć 

1 minutę temu, PauIa napisał:

A po co ci taki kask jak ty upoślaku na motocyklu nie umiesz jeździć 

A po to aby głupi się pytał. Mogłem. Sobie darować tą odpowiedź ale taki zwyczaj staro dawny 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się