Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 22 godziny temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 22 godziny temu 28 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Huh Tyle ile ktoś ci za to załlaci więcej nie. Zależy od umiejętności. Jak zamawiasz towar nie ma go na rynku polskim, więcej weźmiesz. Jak masz coś w rękach jakiś talent to też można zarobić, zrobisz to małym kosztem czasu a efekt będzie większy niż ktoś będzie to robił dłużej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tyle ile ktoś ci za to załlaci więcej nie. Zależy od umiejętności. Jak zamawiasz towar nie ma go na rynku polskim, więcej weźmiesz. Jak masz coś w rękach jakiś talent to też można zarobić, zrobisz to małym kosztem czasu a efekt będzie większy niż ktoś będzie to robił dłużej. Nikt nie musi ci zlecac możesz być producentem trejderem szefem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nikt nie musi ci zlecac możesz być producentem trejderem szefem Pisze ile można zarobić i jak najwiêcej. Towar mieć co go nie mają inni, czyli wyszukasz przestrzeń dla siebie w handlu. Handlu jest duża konkurencja i jak będziesz miał to co wszyscy, raczej nie wygrasz. Zamawianie hurtowe trzeba mieć magazyn to wiąze się z kosztami. Handlu najlepiej sprzedawać tona czym się znasz. Co do umiejętności obojętnie pralkę naprawisz w 30 minut no, położysz płytki w 1 dzień itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Pisze ile można zarobić i jak najwiêcej. Towar mieć co go nie mają inni, czyli wyszukasz przestrzeń dla siebie w handlu. Handlu jest duża konkurencja i jak będziesz miał to co wszyscy, raczej nie wygrasz. Zamawianie hurtowe trzeba mieć magazyn to wiąze się z kosztami. Handlu najlepiej sprzedawać tona czym się znasz. Co do umiejętności obojętnie pralkę naprawisz w 30 minut no, położysz płytki w 1 dzień itd Trejda zrobisz 200mln to 6mln wpadnie albo wypadnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Trejda zrobisz 200mln to 6mln wpadnie albo wypadnie huh Lezak ty pieniędzmi nie srasz bzdury piszesz. Pisze jak można zarobić dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Każdy się zna na tym co wie, ale dam przykład kupiłem kask motocyklowy z Temu z otwieraną szczeką, szybką przeciw słoneczna, regulowanym systemem powietrza i dałem 140zl na Temu. Jak zobaczyłem to w Polsce kosztuje taki kask 1000 zł Więc zarobić kupujesz 4 sztuki sprzedajesz szybko za 400 i masz zysk. Jak cena jest koło 1000 zł w Polsce jak puścisz za 400 zejdzie na biegu. Edytowano 21 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 21 godzin temu Intercom do kasku kosztuje 36 zł a w Polsce 150 , to jest wielkości pudelek zapalek. Więc sprzedał za 80 zł już masz kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 21 godzin temu Kupiłem gaznik do motoru dałem 75 zł w Polsce 250 do 400 zł. Także widzisz da się zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 17 godzin temu To zalezy z inwestycji czy za prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, Fifofa napisał: Każdy się zna na tym co wie, ale dam przykład kupiłem kask motocyklowy z Temu z otwieraną szczeką, szybką przeciw słoneczna, regulowanym systemem powietrza i dałem 140zl na Temu. Jak zobaczyłem to w Polsce kosztuje taki kask 1000 zł Więc zarobić kupujesz 4 sztuki sprzedajesz szybko za 400 i masz zysk. Jak cena jest koło 1000 zł w Polsce jak puścisz za 400 zejdzie na biegu. A po co ci taki kask jak ty upoślaku na motocyklu nie umiesz jeździć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 276 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, PauIa napisał: A po co ci taki kask jak ty upoślaku na motocyklu nie umiesz jeździć A po to aby głupi się pytał. Mogłem. Sobie darować tą odpowiedź ale taki zwyczaj staro dawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach