mr_Kumpir 213 Napisano 3 godziny temu mogo zaczepic w NW Porcie mogo na Oruni ale na Oruni jest sporo bieda budynkow z patologio chociaz fajny park za to nei rozumiem opinii o Osowej bo tam najgorszym problemem jest dojazd i dzielnica po czesci magazynowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ale zgadzam sie tez lubie Wrzeszcz i Oliwe jednak chyba nie wracam tam juz Edytowano 3 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu ah pamietam ten park, mialam tam srake i poszlam do platnej toalety niedaleko co typ bez zembow sie smial jak szukalam papier do dópa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ah pamietam ten park, mialam tam srake i poszlam do platnej toalety niedaleko co typ bez zembow sie smial jak szukalam papier do dópa Jakie wspomnienia xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jakie wspomnienia xd najbardziej pamietne wycieczki to albo jak sraczka albo sie potluklo na torach cale kostki i piszczele nie wiem jak ah podroze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: mogo zaczepic w NW Porcie mogo na Oruni ale na Oruni jest sporo bieda budynkow z patologio chociaz fajny park za to nei rozumiem opinii o Osowej bo tam najgorszym problemem jest dojazd i dzielnica po czesci magazynowa Tak, miałam na myśli kwestię dojazdu, tak to nie jest tam źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: najbardziej pamietne wycieczki to albo jak sraczka albo sie potluklo na torach cale kostki i piszczele nie wiem jak ah podroze Ja nie miewalam takich przygód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu A z Oruni tej starej miałam chłopaka, bywałam tam często, cisza i spokój. Dużo starszych osób tam mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 373 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: ah pamietam ten park, mialam tam srake i poszlam do platnej toalety niedaleko co typ bez zembow sie smial jak szukalam papier do dópa To już bym wolał iść się załatwić na wydmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A z Oruni tej starej miałam chłopaka, bywałam tam często, cisza i spokój. Dużo starszych osób tam mieszka. A gdzie ty nie miałaś bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wyspa Frankensztajna napisał: A gdzie ty nie miałaś bolca Dobry bolec nie jest zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 3 godziny temu w tym parku zdjecia robilem duzo patologii jest nad Motławo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Wyspa Frankensztajna napisał: A gdzie ty nie miałaś bolca Ważne, że ty miałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ja nie miewalam takich przygód raz na dzialkach sobie podziugalam nogi jak przechodzilam przez ploty, siniakow pelno mialam ale udalo sie stamtad wydostac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: raz na dzialkach sobie podziugalam nogi jak przechodzilam przez ploty, siniakow pelno mialam ale udalo sie stamtad wydostac... Jak rambo jakiś przygody. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 373 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: A gdzie ty nie miałaś bolca Poszła po salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu piekne czasy, typ w ktorym bylam zabujana mial lek wysokosci a ja przed nim popisy pacz jaki ja chojrak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 373 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: raz na dzialkach sobie podziugalam nogi jak przechodzilam przez ploty, siniakow pelno mialam ale udalo sie stamtad wydostac... Urzekła mnie twoja historia 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Poszła po salowej Utkaj się, 100 kilowy, bezrobotny knurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: piekne czasy, typ w ktorym bylam zabujana mial lek wysokosci a ja przed nim popisy pacz jaki ja chojrak I brałas z tylka do buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I brałas z tylka do buzi nie, on byl geyem bardzo milym i ladnym, tylko tulenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I brałas z tylka do buzi Jesteś obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś obrzydliwy. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Dobry bolec nie jest zły. Tylko uważaj żeby nie był za ostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu fajne sa slodkie niewinne chłopczyki ktorych czeba popsuc bo zboki to niezbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 373 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Shameless AngeR napisał: Utkaj się, 100 kilowy, bezrobotny knurze. Tak. To mi wysłałaś zdjęcia i pytałaś, czy dam ci swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu dzisiejszego typa to juz niczym nie zaskoczysz ma mozg cpuna przeorany kazda dostepna substancjom we wszechswiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 3 godziny temu Zrobię sobie kawki z huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Tylko uważaj żeby nie był za ostry Tępy też być nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach