Еlciаа 657 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Lepa w potylice i cyrk odjechal Albo od góry tzw kokosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jakbys ty stanęła ze swoim wzrostem kolo krasnala to dopiero musiałby być niezły widok. Ja bym się smial zwłaszcza jakby on zgrywal tego twardego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka jest duza wieksza od ciebie huh Nie zesraj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Albo od góry tzw kokosa. Za wora i wiatraki krecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak masz 1,5m to moze tak mi wystarczy się podpalic i po typie twój rage odklejonego jaskiniowca nie sprawiłby że wygrałbyś konfrontację z zaprawionym typm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu Na pewno wygladal groznie jedzac milke pod zabkom o 22 Tak Jak samo.bojca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: twój rage odklejonego jaskiniowca nie sprawiłby że wygrałbyś konfrontację z zaprawionym typm. Uwierz albo nie ale moi przeciwnicy myśleli że potrafiom się bic i niejedno starcie zaliczone mieli na koncie Ewolucji jednak nie oszukasz kazde moje wiązadlo miesnione to jak 4 twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Uwierz albo nie ale moi przeciwnicy myśleli że potrafiom się bic i niejedno starcie zaliczone mieli na koncie Ewolucji jednak nie oszukasz kazde moje wiązadlo miesnione to jak 4 twoje ok mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu Ja się na szwagier kiedyś rzucilem meble pekaly nie mógł mnie udusic jak napiolem miesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 657 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Nie zesraj się Jakoś z tego co pamiętam większa nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jakoś z tego co pamiętam większa nie jestem. Według mnie jesteś od malowany on tak realistycznie bez beki musi mieć z 1,7m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 13 godzin temu Ale kaleki chłopy jak pigmeje i baby guliwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja się na szwagier kiedyś rzucilem meble pekaly nie mógł mnie udusic jak napiolem miesnie ostatnio z tego co pamiętam jak ktoś cię tu straszył że ci wpierrdoli to pisałeś że będziesz po szwagra dzwonił ciootunio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Jakoś z tego co pamiętam większa nie jestem. Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus. Edytowano 13 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: ostatnio z tego co pamiętam jak ktoś cię tu straszył że ci wpierrdoli to pisałeś że będziesz po szwagra dzwonił ciootunio. Wisi mi przysługę ja nie muszę z nikim konfrontacji mam od tego ludzi co nie znaczy że pakuje cie do inpostu jak fikasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus. Jak staniesz z miarkom to uwierzę twoja budowa kostostawowa wskazuje na max 1,7m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wisi mi przysługę ja nie muszę z nikim konfrontacji mam od tego ludzi co nie znaczy że pakuje cie do inpostu jak fikasz spakować to se możesz sztuczną ciipe w spodnie siostry napinaczu internetowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 657 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus. Widzę wlasnie, ja wielka a ty 1,7m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak staniesz z miarkom to uwierzę twoja budowa kostostawowa wskazuje na max 1,7m Twoje IQ max 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus. do niego już chyba powoli dociera że nie poruucha w tym odcinku nawet pomimo moich prób pomagania mu więc odpalił mitomana full force, dla niego to jest świetna zabawa jak ludzie mu odpisują. dla lerzaczka niewiele trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Widzę wlasnie, ja wielka a ty 1,7m Ty elka 1,75m w hipermarket na oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 18 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: on chyba pracowal na uczelni ale powaznie to nie kazdemu sie udaje musi byc wakat szkoly nie wchlona wszystkich absolwentow i tez nie zarabial duzo tylko mial leb do interesow chemia to nie biologia. chemicy sa potrzebni i duzo zarabiaja a biolog to potrzebny jak i etyk nadaje sie do nauki dzieci jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 4 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kadłubnik darwiniczny napisał: ostatnio z tego co pamiętam jak ktoś cię tu straszył że ci wpierrdoli to pisałeś że będziesz po szwagra dzwonił ciootunio. Żeby to raz Albo jak parę lat nie wychodził z domu poza świtem i nocą i przemykał pod ścianami bo bał się jakiegoś killera sąsiada z osiedla i wyszedł dopiero jak tamten kopnął w kalendarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Twoje IQ max 80 Drobny jesteś no liberdowsky tesz mial beke ja nie chciałem robic bo by pisali ze ci zazdroszczę ciala taaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 18 Napisano 13 godzin temu 53 minuty temu, kontozajete napisał: Ty ślepy czy głupi? Nie widzisz co on tu ostatnio odwala? Sadzi się do każdego z psycholską agresją, straszy i grozi "zayebaniem". Elke też próbował nastraszyć grożąc jej dzieciom. Pod KK się to spokojnie nadaje. Od początku swojej bytności odwala takie akcje. Ale ostatnio przegina już grubo. bandzior nie lepsza ciekawe czy by sie cieszyla jakby ktos z priva jej foty wywalal narcyz tych wszystkich fot chyba tu nie wstawial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: bandzior nie lepsza ciekawe czy by sie cieszyla jakby ktos z priva jej foty wywalal narcyz tych wszystkich fot chyba tu nie wstawial Ojoj nie zesraj się fotografie nolnejmow. Już Ci pojasnilam różnice wiec skoncz siać zadyme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, jukon choroszcza welcome napisał: Żeby to raz Albo jak parę lat nie wychodził z domu poza świtem i nocą i przemykał pod ścianami bo bał się jakiegoś killera sąsiada z osiedla i wyszedł dopiero jak tamten kopnął w kalendarz Ostatnio uciekal przedenom z dyskotona robiąc siare na cały sklep przepusci mnie pani a pani spiesze się prosze mnie przepuscic ostro się zesřal bo lysy bylem i źle wygladam a i wkoorwiony bylem na migrena bym go rozniosl jakby fiknol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: bandzior nie lepsza ciekawe czy by sie cieszyla jakby ktos z priva jej foty wywalal narcyz tych wszystkich fot chyba tu nie wstawial raczej wszystko tu wstawiałem akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ostatnio uciekal przedenom z dyskotona robiąc siare na cały sklep przepusci mnie pani a pani spiesze się prosze mnie przepuscic ostro się zesřal bo lysy bylem i źle wygladam a i wkoorwiony bylem na migrena bym go rozniosl jakby fiknol ty byś wiele rzeczy zrobił jakby coś tam coś tam Edytowano 13 godzin temu przez kadłubnik darwiniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Drobny jesteś no liberdowsky tesz mial beke ja nie chciałem robic bo by pisali ze ci zazdroszczę ciala taaa A jak było zainteresowanie, to później pisałeś, że wyglądasz podobnie jak malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach