Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, JajaWywalone napisał:

Lepa w potylice i cyrk odjechal

Albo od góry tzw kokosa. 😄

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Jakbys ty stanęła ze swoim wzrostem kolo krasnala to dopiero musiałby być niezły widok. 🤣

Ja bym się smial zwłaszcza jakby on zgrywal tego twardego 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Elka jest duza wieksza od ciebie huh

Nie zesraj się

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jak masz 1,5m to moze tak mi wystarczy się podpalic i po typie 

twój rage odklejonego jaskiniowca nie sprawiłby że wygrałbyś konfrontację z zaprawionym typm.

1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał:

twój rage odklejonego jaskiniowca nie sprawiłby że wygrałbyś konfrontację z zaprawionym typm.

Uwierz albo nie ale moi przeciwnicy myśleli że potrafiom się bic i niejedno starcie zaliczone mieli na koncie 

Ewolucji jednak nie oszukasz kazde moje wiązadlo miesnione to jak 4 twoje 

Uwierz albo nie ale moi przeciwnicy myśleli że potrafiom się bic i niejedno starcie zaliczone mieli na koncie 

Ewolucji jednak nie oszukasz kazde moje wiązadlo miesnione to jak 4 twoje 

ok mitoman 

6 minut temu, Zero cukru napisał:

Nie zesraj się

Jakoś z tego co pamiętam większa nie jestem.

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja się na szwagier kiedyś rzucilem meble pekaly nie mógł mnie udusic jak napiolem miesnie 

ostatnio z tego co pamiętam jak ktoś cię tu straszył że ci wpierrdoli to pisałeś że będziesz po szwagra dzwonił ciootunio.

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Jakoś z tego co pamiętam większa nie jestem.

Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus.

Edytowano przez Zero cukru

1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał:

ostatnio z tego co pamiętam jak ktoś cię tu straszył że ci wpierrdoli to pisałeś że będziesz po szwagra dzwonił ciootunio.

Wisi mi przysługę ja nie muszę z nikim konfrontacji mam od tego ludzi co nie znaczy że pakuje cie do inpostu jak fikasz

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Leżak lubi odejmować komuś cm, natomiast sobie dodawać. Mały zakompleksiony gimbus.

Jak staniesz z miarkom to uwierzę twoja budowa kostostawowa wskazuje na max 1,7m

Wisi mi przysługę ja nie muszę z nikim konfrontacji mam od tego ludzi co nie znaczy że pakuje cie do inpostu jak fikasz

spakować to se możesz sztuczną ciipe w spodnie siostry napinaczu internetowy. 

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Widzę wlasnie, ja wielka a ty 1,7m 🤣

Jak staniesz z miarkom to uwierzę twoja budowa kostostawowa wskazuje na max 1,7m

Twoje IQ max 80

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

do niego już chyba powoli dociera że nie poruucha w tym odcinku nawet pomimo moich prób pomagania mu więc odpalił mitomana full force, dla niego to jest świetna zabawa jak ludzie mu odpisują. dla lerzaczka niewiele trzeba. 

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

on chyba pracowal na uczelni ale powaznie to nie kazdemu sie udaje musi byc wakat szkoly nie wchlona wszystkich absolwentow

i tez nie zarabial duzo tylko mial leb do interesow

chemia to nie biologia. chemicy sa potrzebni i duzo zarabiaja a biolog to potrzebny jak i etyk nadaje sie do nauki dzieci jedynie. 

4 minuty temu, kadłubnik darwiniczny napisał:

Żeby to raz 🤣🤣🤣 Albo jak parę lat nie wychodził z domu poza świtem i nocą i przemykał pod ścianami bo bał się jakiegoś killera sąsiada z osiedla i wyszedł dopiero jak tamten kopnął w kalendarz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

53 minuty temu, kontozajete napisał:

Ty ślepy czy głupi? Nie widzisz co on tu ostatnio odwala? Sadzi się do każdego z psycholską agresją, straszy i grozi "zayebaniem". Elke też próbował nastraszyć grożąc jej dzieciom. Pod KK się to spokojnie nadaje. Od początku swojej bytności odwala takie akcje. Ale ostatnio przegina już grubo.

bandzior nie lepsza ciekawe czy by sie cieszyla jakby ktos z priva jej foty wywalal narcyz tych wszystkich fot chyba tu nie wstawial

Przed chwilą, lybed napisał:

bandzior nie lepsza ciekawe czy by sie cieszyla jakby ktos z priva jej foty wywalal narcyz tych wszystkich fot chyba tu nie wstawial

Ojoj nie zesraj się fotografie nolnejmow. Już Ci pojasnilam różnice wiec skoncz siać zadyme

1 minutę temu, jukon choroszcza welcome napisał:

Żeby to raz 🤣🤣🤣 Albo jak parę lat nie wychodził z domu poza świtem i nocą i przemykał pod ścianami bo bał się jakiegoś killera sąsiada z osiedla i wyszedł dopiero jak tamten kopnął w kalendarz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostatnio uciekal przedenom z dyskotona robiąc siare na cały sklep przepusci mnie pani a pani spiesze się prosze mnie przepuscic ostro się zesřal bo lysy bylem i źle wygladam a i wkoorwiony bylem na migrena bym go rozniosl jakby fiknol 

Przed chwilą, lybed napisał:

raczej wszystko tu wstawiałem akurat. 

Ostatnio uciekal przedenom z dyskotona robiąc siare na cały sklep przepusci mnie pani a pani spiesze się prosze mnie przepuscic ostro się zesřal bo lysy bylem i źle wygladam a i wkoorwiony bylem na migrena bym go rozniosl jakby fiknol 

ty byś wiele rzeczy zrobił jakby coś tam coś tam 

Edytowano przez kadłubnik darwiniczny

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Drobny jesteś no liberdowsky tesz mial beke ja nie chciałem robic bo by pisali ze ci zazdroszczę ciala taaa

A jak było zainteresowanie, to później pisałeś, że wyglądasz podobnie jak malowany 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się