Zero cukru 390 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Kurde on ma metr pięćdziesiąt chyba I tak by cię jajami dusił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: gościu przecież ja w porównaniu z większością typów w moim wieku, w polsce, bez tinderów wyglądałem jak bóg. ilość ciipki którą dostałem to weryfikuje. Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: Maorysi ich zezro Nie tym razem cwaniaku nie mam czasu na czytanie sto zakladek o mamach rysia jutro do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szczękëtte napisał: No on chyba ze swoją żoną i jej koleżanką trójkąty robili. interesowali się origami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szczękëtte napisał: No on chyba ze swoją żoną i jej koleżanką trójkąty robili. On wszystkie figury geometryczne robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak na passywa homo nawet bym mu dal kilka punktów ale tylko wtedy hun fajne projekcje pedale, przypomnieć tutaj kto ostatnio zprogramował męskie ai na obsługę wibratora karaoke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Kupuj palki kurczaka ja dzisiaj wziolem 2kg w cenie chleba huh 2 kg za 15 chyba realne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu Cìpe każda wyślę zaburzona jak się typ postara bajere zawinąć a ty pjerdolic potrafisz to nie dziwota że lewaczki się skusiły na mowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I tak by cię jajami dusił Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 390 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: fajne projekcje pedale, przypomnieć tutaj kto ostatnio zprogramował męskie ai na obsługę wibratora karaoke? On hetero zwis 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 278 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: gościu przecież ja w porównaniu z większością typów w moim wieku, w polsce, bez tinderów wyglądałem jak bóg. ilość ciipki którą dostałem to weryfikuje. Brali cie od tylu? 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I tak by cię jajami dusił Widzę że bronisz swojego ty tesz chudzinka az liberdowsky szczal po nogach ze smiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 3 godziny temu kurła sami Adonisi atleci biegacze i milionerzy co ja tu robie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu Co to za szmul ten przygłupi koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 278 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: 2 kg za 15 chyba realne Chleb 6zl za kg i to samo palki dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Co pewnie się znają na tyle, że wie jak pachną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 390 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Co Pokaż tzytzki to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Cìpe każda wyślę zaburzona jak się typ postara bajere zawinąć a ty pjerdolic potrafisz to nie dziwota że lewaczki się skusiły na mowce co ty pierrdolisz za kocopoły, jedyne co się liczy to wygląd. mógłbym pisać wiersze i malować obrazy całe dnie, a nic bym nie ruuchał wyglądając jak zjeeb jakiś, a nie tak jak wyglądałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 1 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, lybed napisał: grube baby to wscieklizny dostajesz a jak narzyza ktos wkleja to zacieszasz hipokryzja Ty ślepy czy głupi? Nie widzisz co on tu ostatnio odwala? Sadzi się do każdego z psycholską agresją, straszy i grozi "zayebaniem". Elke też próbował nastraszyć grożąc jej dzieciom. Pod KK się to spokojnie nadaje. Od początku swojej bytności odwala takie akcje. Ale ostatnio przegina już grubo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: kurła sami Adonisi atleci biegacze i milionerzy co ja tu robie xD książek nie czytasz to i wyobraźnię masz ubogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Brali cie od tylu? won pedale, wracaj do ruuchania sztucznej pizzdy stulejarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 390 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Co to za szmul ten przygłupi koralgor Ma energię styropianu i ciężko mi ją z kimś powiązać. Może margarita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: co ty pierrdolisz za kocopoły, jedyne co się liczy to wygląd. mógłbym pisać wiersze i malować obrazy całe dnie, a nic bym nie ruuchał wyglądając jak zjeeb jakiś, a nie tak jak wyglądałem. Ale wyglądasz jak kaleka i zyeb. Ogarnij sie. Zresztą w sieci szukają zaburzency. Pocisnąłes bajere na bed boja w tatuażach to i cìpsko wleciało. Jestem kobietą znam się na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 278 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, kadłubnik darwiniczny napisał: fajne projekcje pedale, przypomnieć tutaj kto ostatnio zprogramował męskie ai na obsługę wibratora karaoke? Loda bys mógł mi robic na stojaco jak bym się do tylu przechylil Choroba psychiczną masz jak te psy jorki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 140 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: co ty pierrdolisz za kocopoły, jedyne co się liczy to wygląd. mógłbym pisać wiersze i malować obrazy całe dnie, a nic bym nie ruuchał wyglądając jak zjeeb jakiś, a nie tak jak wyglądałem. czy my widzieliśmy te same zdjęcia? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 278 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: co ty pierrdolisz za kocopoły, jedyne co się liczy to wygląd. mógłbym pisać wiersze i malować obrazy całe dnie, a nic bym nie ruuchał wyglądając jak zjeeb jakiś, a nie tak jak wyglądałem. Lubily ci matkowac pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: won pedale, wracaj do ruuchania sztucznej pizzdy stulejarzu Uuu uga buga się wkórwil i zara nas palo ukocha analnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pewnie się znają na tyle, że wie jak pachną Aha. A ty wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ma energię styropianu i ciężko mi ją z kimś powiązać. Może margarita Trochę jeżem jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Aha. A ty wiesz? nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, kontozajete napisał: Ty ślepy czy głupi? Why not bof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach