kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Ale wyglądasz jak kaleka i zyeb. Ogarnij sie. Zresztą w sieci szukają zaburzency. Pocisnąłes bajere na bed boja w tatuażach to i cìpsko wleciało. Jestem kobietą znam się na tym. tatuaże to już dawno po najlepszym ruuchaniu robiłem, bo już dawno po peaku, coś koło 28 lat miałem. styl można mieć każdy jaki się chce, jedyne co się liczy to wygląd. z guwna bata nie ulepisz - piszę wieśniackim przysłowiem, bo wtedy do ciebie może dotrze. jedyne na co baby patrzą to wygląd/hajs/status społeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: książek nie czytasz to i wyobraźnię masz ubogą prawda ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kadłubnik darwiniczny napisał: won pedale, wracaj do ruuchania sztucznej pizzdy stulejarzu Lepsi jak ty zmieniajom stronę ulicy jak idę lysy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: tatuaże to już dawno po najlepszym ruuchaniu robiłem, bo już dawno po peaku, coś koło 28 lat miałem. styl można mieć każdy jaki się chce, jedyne co się liczy to wygląd. z guwna bata nie ulepisz - piszę wieśniackim przysłowiem, bo wtedy do ciebie może dotrze. jedyne na co baby patrzą to wygląd/hajs/status społeczny. To twoje musiały mieć wajb stiwi londera. Myślisz że nie wiem jak wygląda chlop ktory nic nie musi robi za cìpe? Nie rozśmieszaj mnie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 657 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, kadłubnik darwiniczny napisał: widzę że czarny kurrwiszon nie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Brali cie od tylu? Widzę że bronisz swojego ty tesz chudzinka az liberdowsky szczal po nogach ze smiechu A kim jest libed, albo ty, żebym przejmował się waszymi opiniami. Mnie sylwetka nabitego karka z silki nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lepsi jak ty zmieniajom stronę ulicy jak idę lysy Tego kaleke to i ja bym pokonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: nie płacz. czemu miałbym płakać ty zdurniała pizzdo? przez to ze mi przypomniałaś że kiedyś byłem młodszy zdjęciami? nic mi to nie robi, ja się bardzo łatwo godzę z naturalnym przebiegiem spraw, bo natura nie zrobiła ze mnie zjeeba prawiczka. Edytowano 7 godzin temu przez kadłubnik darwiniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, JajaWywalone napisał: Trochę jeżem jebje Jeż wykazuje jakieś poczucie humoru, a koralgor to manekin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: czemu miałbym płakać ty zdurniała pizzdo? przez to ze mi przypomniałaś że kiedyś byłem młodszy zdjęciami nic mi nie robi, ja się bardzo łatwo godzę z naturalnym przebiegiem spraw, bo natura nie zrobiła ze mnie zjeeba prawiczka. Kwestia czasu jest aż odetniesz któremuś kùrwiszonowi łeb i w torbie wyniesiesz na pola gdzie nagrywasz podkasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A kim jest libed, albo ty, żebym przejmował się waszymi opiniami. Mnie sylwetka nabitego karka z silki nie interesuje. 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Tego kaleke to i ja bym pokonała Jemu to by anastazje wpiepszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, kadłubnik darwiniczny napisał: widzę że czarny kurrwiszon wstawia moje stare zdjęcia sprzed 5-6 lat. szkoda że już nie wyglądam tak zajeebiście jak wtedy, chociaż to i tak była moja końcówka młodości. Wiemy teraz wygladasz tak https://zapodaj.net/plik-yXRH4A4xnS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jeż wykazuje jakieś poczucie humoru, a koralgor to manekin. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 657 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: czemu miałbym płakać ty zdurniała pizzdo? przez to ze mi przypomniałaś że kiedyś byłem młodszy zdjęciami nic mi nie robi, ja się bardzo łatwo godzę z naturalnym przebiegiem spraw, bo natura nie zrobiła ze mnie zjeeba prawiczka. Widzisz, zrobiłam ci reklamę. Jesteś mi dłużny przysługę teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: Wiemy teraz wygladasz tak no tu już bliżej obecnych czasów, to jest jakoś sprzed 2 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Widzisz, zrobiłam ci reklamę. Jesteś mi dłużny przysługę teraz. to poproszę mrocznych bogów żeby ci zabili obydwoje dzieci, a nie tylko jedno. będziesz mogła sobie nowe zrobić z lerzaczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: no tu już bliżej obecnych czasów, to jest jakoś sprzed 2 lat. Zapach czada czuje przez mojego fona przystopuj z tym bo wezme ogóra od elzbiety taki masz wajb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, kadłubnik darwiniczny napisał: bo natura nie zrobiła ze mnie Mój pik atrakcyjnosci https://web.archive.org/web/20171001061229im_/http://z5.kowbojki.pl/0625d8aeea755160e85bce1909d6be9b/89kg.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: to poproszę mrocznych bogów żeby ci zabili obydwoje dzieci, a nie tylko jedno. będziesz mogła sobie nowe zrobić z lerzaczkiem. Wtedy wjadę ja i będzie śmiesznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Facundo napisał: Wiemy teraz wygladasz tak Janusz sromotny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: będziesz mogła sobie nowe zrobić z lerzaczkiem. Jusz placzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jusz placzesz? Zesråu się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jusz placzesz? płaczę bo elcia nadal zamiast być u ciebie pod fiuutem pisze równoważniki zdań na forum, a moglibyście tworzyć taką piękną parę upośledzonych troglodytów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kadłubnik darwiniczny napisał: płaczę bo elcia nadal zamiast być u ciebie pod fiuutem pisze równoważniki zdań na forum, a moglibyście tworzyć taką piękną parę upośledzonych troglodytów. Idz na sråczu poczytaj bo przynudzasz już na maksa mroczny czadzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Ile można udawac 40 letniego nastolatka z buntem? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: płaczę bo elcia nadal zamiast być u ciebie pod fiuutem pisze równoważniki zdań na forum, a moglibyście tworzyć taką piękną parę upośledzonych troglodytów. Ja wolę drobne kobiety którymi będę mógł się zaopiekować ona woli drobnych facetów którym może matkowac Widziałem jom w hipermarket nadal jestem wiekszy w kazdom stronę ale to nie jest powód bym się poswiecil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadłubnik darwiniczny 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja wolę drobne kobiety którymi będę mógł się zaopiekować ona woli drobnych facetów którym może matkowac Widziałem jom w hipermarket nadal jestem wiekszy w kazdom stronę ale to nie jest powód bym się poswiecil czy przebierałbyś te drobne kobiety w spodnie siostry tak jak sztuczną ciipe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Zieeew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 280 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kadłubnik darwiniczny napisał: czy przebierałbyś te drobne kobiety w spodnie siostry tak jak sztuczną ciipe? No pewnie że bym ubieral i rozbieral jakom anastazje lubię głupie pomysły a jeszcze porwac spodnie w kroku ciekawy pomysł na sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 7 godzin temu Anastazja już ma dziurę w majteczkach huh sexi kospleje prostytutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach