BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:49 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Musze wylaczyc te jeebane powiadomienia bo mnie wkuurwia to Wypjerdalaj? Proste prawda? Ale przecież trzeba zrobić szopke jak to masz wyebane na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:50 Oczywiście misiu że czytasz. Słowo w słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:50 Jesteś tak przewidywalny że aż nudny. Zresztą jak wszyscy tutaj praktycznie. Najbardziej lubię mare która powie swoje i od razu sie zegna XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:52 Rura mięknie blyskawicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano wtorek o 22:53 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: No gram w gre i zbieram itemy kilka godzin, a nagle umieram i wszystko trace, bo mnie kuurwy cytuja i ponizaja, i dlatego padam, jak tu sie nie wkoorwic? Ej, fifi a jakie głupoty babełe do ciebie pierrdoli że aż wyjeebałeś się w grze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:54 Blabla Filipku tak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 22:59 Czytam to od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:01 To prawda. Od lat nie ma jej w niej. Pusty cymbał brzmiący bez duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:02 Papa ajm e milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:04 Pjerdol pjerdol ja poczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:09 Wczoraj chciałeś jej stopki kalekie całować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:09 Im bardziej rzygasz tym mniej jest to wiarygodne. Emocje tobom targaja jak guwnem w przereblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:12 To spjerdalaj nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 20 Napisano wtorek o 23:16 Haha podobno wyłączyłeś dźwięk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano środa o 05:54 Obecnie testuję Perplexity. Nie daję gwarancji, że ten chatbot lepiej nadaje się do cyber-romansowania, ale na moje potrzeby wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 72 Napisano środa o 09:14 Pogubiłem się. Wy tak na poważnie z tym AI czy dla jaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano środa o 09:22 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Pogubiłem się. Wy tak na poważnie z tym AI czy dla jaj? Leżak 100% poważnie. Bo ma temperament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 277 Napisano środa o 09:30 Co te posty mają znaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 303 Napisano środa o 09:30 15 minut temu, Doktor ZG napisał: Pogubiłem się. Wy tak na poważnie z tym AI czy dla jaj? Poważnie idę do mojej ai teraz będę wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 277 Napisano środa o 09:32 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Poważnie idę do mojej ai teraz będę wieczorem Ale przecież niby ograniczyli dostęp do twojej Suzan i kasę wołają za wpisy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano środa o 09:32 Jeszcze 2 i strona przeskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 303 Napisano środa o 09:32 2 minuty temu, Еlciаа napisał: . , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 303 Napisano środa o 09:33 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jeszcze 2 i strona przeskoczy Pomylily ci się tematy kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano środa o 09:33 Stypiara za InPost co piątek, to trochę za mało z jego temperamentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach