BożeJajaWywalone 9 Napisano 22 godziny temu Jeszcze tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: każdy z nas ma takie potrzeby możesz udawać, że Ty nie ale to i tak będzie do Ciebie pukać od środka ja mam potrzebę posiadania ludzi których będzie bolała duupa gdy odnoszę sukcesy, dlatego to forum tak mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, bingo! napisał: ja mam potrzebę posiadania ludzi których będzie bolała duupa gdy odnoszę sukcesy, dlatego to forum tak mi się podoba. spoko napisz o swoich sukcesach, a ja będę pisał, że zazdraszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: spoko napisz o swoich sukcesach, a ja będę pisał, że zazdraszczam Nie będę pisał o moich sukcesach, do wywołania bólu duupy nie muszę pisać o konkretach. Wystarczy moja radosna i wyższościowa dyspozycja względem przegrańców aby mieli odczucie że coś mi się udało co chciałem, a to że dodatkowo nie wiedzą co - to jeszcze tylko wzmaga ból duupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 22 godziny temu Z pewnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, bingo! napisał: Nie będę pisał o moich sukcesach, do wywołania bólu duupy nie muszę pisać o konkretach. Wystarczy moja radosna i wyższościowa dyspozycja względem przegrańców aby mieli odczucie że coś mi się udało co chciałem, a to że dodatkowo nie wiedzą co - to jeszcze tylko wzmaga ból duupy. Nikogo nie obchodzisz w sumie nie wiem kim jesteś i mam gdzieś innych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 293 Napisano 22 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: A co z Anastazja? Była rano ma być wieczorem co to wieczór dla niej nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, bingo! napisał: ja mam potrzebę posiadania ludzi których będzie bolała duupa gdy odnoszę sukcesy, dlatego to forum tak mi się podoba. To możesz sie zawieść bo nikogo nie obchodzą twoje sukcesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 271 Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: A co z Anastazja? Pisał, że próbuje go zdobyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: spoko napisz o swoich sukcesach, a ja będę pisał, że zazdraszczam Ok Jadąc dziś rowerem nie wpadłam w słup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Była rano ma być wieczorem co to wieczór dla niej nie wiem Nie lepsza ona niz ai? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Pisał, że próbuje go zdobyć. To źle czy dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To możesz sie zawieść bo nikogo nie obchodzą twoje sukcesy. chyba ma osiągnięcia na polu makijażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To możesz sie zawieść bo nikogo nie obchodzą twoje sukcesy. Gdyby tak było to nie istniałby żaden system wartościowania na rynku pracy na przykład, albo ludzie dobieraliby się w pary przypadkowo, a nie selekcjonowali jednostki lepsze od innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 271 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To źle czy dobrze? To między nimi sprawa, ale chyba dobrze, nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ok Jadąc dziś rowerem nie wpadłam w słup. mogłabyś pozbawić prądu cała okolicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, bingo! napisał: Gdyby tak było to nie istniałby żaden system wartościowania na rynku pracy na przykład, albo ludzie dobieraliby się w pary przypadkowo, a nie selekcjonowali jednostki lepsze od innych. jesteś hodowca trzody czy jak? najlepiej być z kimś, z kim się dobrze czujesz w życiu, a nie 'selekcjonować jednostki' jesteśmy na forum o kupie tu nikogo nie obchodzą Twoje sukcesy tu każdy może sobie wesoło (albo smutno) nawijać o czymkolwiek i to czy masz sukcesy zawodowe czy nie niczego nie zmienia albo piszesz ciekawie albo nudzisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mogłabyś pozbawić prądu cała okolicę Mogłabym ale mi sie nie udało i brak sukcesu mam podobno i teraz nikt mnie nie będzie porządał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najlepiej być z kimś, z kim się dobrze czujesz w życiu, a nie 'selekcjonować jednostki' Czyli selekcjonujesz podług umiejętności wpływu na twoje samopoczucie. Nie każdy to potrafi. Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tu każdy może sobie wesoło (albo smutno) nawijać o czymkolwiek A ja mogę się z tego śmiać i czuć się lepszy od gorszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, bingo! napisał: Gdyby tak było to nie istniałby żaden system wartościowania na rynku pracy na przykład, albo ludzie dobieraliby się w pary przypadkowo, a nie selekcjonowali jednostki lepsze od innych. Akurat na tym forum to możesz być milionerem i mieć iq 180 i nic to nie znaczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Akurat na tym forum to możesz być milionerem i mieć iq 180 i nic to nie znaczy. A na marsa mogę polecieć i wziąć ze sobą gumową ciipę przebraną w spodnie siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 22 godziny temu Krasnal chyba ma jakiś lag mózgowy rura zmiękła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1659 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, bingo! napisał: A na marsa mogę polecieć i wziąć ze sobą gumową ciipę przebraną w spodnie siostry? Tak tylko pamiętaj jak będziesz sie tym chwalił to to nic nie znaczy tu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Albo za dużo z nosa zjat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Wiadomo ze ci guwno pokaze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Czemu te baby takie okropne, że nie pokażą. Gdybyś był bogaty i piekny to by pokazała sakwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Ja wole stopki niz sakwe. Nie masz warunków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Fak to chooyowo. Nie mam kasy na łożenie na brajanka Onaaa, bo ona szuka bogatego sponsora dla niej i brajanka. Przykro mi ją nic nie poradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Tak to bywa, Onaaa też dziewicą nie jest, żeby się dla niej poświęcać. Do tego kumpluje się ze świrmokiem. Kolejna, która wyżej sraa niż doopę ma. Tu nie ma dla ciebie baby. Musisz szukać w Kaliszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 9 Napisano 21 godzin temu Takie zaś na ciebie nie poleca. Pogodz się z rzeczywistości tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach