BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu Czytam to od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Gienii tu od lat nie ma. Pyskuje i jej njenawidze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Czlowiek chce sobie grac w gierke to wlazi na jakies srafe jeebane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu To prawda. Od lat nie ma jej w niej. Pusty cymbał brzmiący bez duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Jeebal ją piees, wredna szmaata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu Papa ajm e milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Jak questy robie w gierce, to tu nie wchodze, bo musze sie skupic Niedlugo chyba trzeba bedzie przyquestowac i przerwa od tego pieerdolenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu Pjerdol pjerdol ja poczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Ja pieerdole ta gina to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu Wczoraj chciałeś jej stopki kalekie całować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 6 godzin temu Im bardziej rzygasz tym mniej jest to wiarygodne. Emocje tobom targaja jak guwnem w przereblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 6 godzin temu Nie chce niczyich stopek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 5 godzin temu Chce zniknac stad i grac w gierke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 5 godzin temu No a wiesz jakie to wkuurwiajace jak padam w gierce a tu mnie cytuja i powiadomieniami mnie to zjeebane srafe bombarduje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 5 godzin temu To spjerdalaj nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 5 godzin temu Pograc nie moge w spokoju, bo sie jakies tumany z neta sadzą do mnie i pieerdola brednie. Ty spieerdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 8 Napisano 5 godzin temu Haha podobno wyłączyłeś dźwięk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach