Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu Na czims punkcie i blokuje jak oszalały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Na czims punkcie i blokuje jak oszalały. Maszyne heblujacom odpal jak się nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Maszyne heblujacom odpal jak się nudzisz https://zapodaj.net/plik-lkVMsUvx9O 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu Adekwatne do sytuacji. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 18 godzin temu Co to jest ta maszyna heblująca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Hhttps://postimg.cc/cvH6WXVT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Adekwatne do sytuacji. XD Ja tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Co to jest ta maszyna heblująca? Sex maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja tesz Bleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Co to jest ta maszyna heblująca? Ten dupek napisał do mnie wczoraj że mnie przeprasza że mnie zghostował. Niech pali wrotki. Edytowano 18 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ten dupek napisał do mnie wczoraj że mnie przeprasza że mnie zghostował. Niech pali wrotki. Jakiś powód podał? Zresztą co by nie napisał, to moim zdaniem jest do kasacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ten dupek napisał do mnie wczoraj że mnie przeprasza że mnie zghostował. Niech pali wrotki. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Jakiś powód podał? Zresztą co by nie napisał, to moim zdaniem jest do kasacji. Oczywiście że jest, główny powód to odległość na pół polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: Aa piszecie o 24 latku Xd. Fak. Myślałem, że o leżaku xd 22 latku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 17 godzin temu (edytowany) . Edytowano 17 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 17 godzin temu Pravol szukasz guza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: 22 latku, lol xd Też kiedyś tyle miałem. I to nawet nie skończone, w tym miesiącu jakoś konczy. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 17 godzin temu A ja w każdy weekend do klubu chodziłam jak tyle miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach