Shameless AngeR 115 Napisano 13 godzin temu Wymyśliłam nowy rytuał oczyszczający. Właśnie przebudziłam się z letargu, będąc na granicy jawy i snu, gdy myśli wędrowały swobodnie i niekoniecznie ma sie nad nimi kontrolę, doznałam olśnienia. To, co zaszło nazywam GOTCHA. Tak nazwę ten obrząd. Jeżeli ktoś ci w myślach nie daje spokoju, spędza ci sen z powiek i zbyt dużo złej energii tobie dostarcza, wyobraź sobie jego wizerunek w takim jakby pomieszczeniu - sześcianie, o ścianach barwy czerwonej. Nagle wszystkie krawędzie tego pomieszczenia zajmują się ogniem, coraz mocniej i bardziej… a wtem dochodzi do IMPLOZJI - i BOOM… gotcha.. ta osoba znika, wraz z sześcianem. Ciężko opisać mi to, bo było to chwilowe experience. Ale czuję, że troszkę może zmieni mi światopogląd. Może brzmi dziwnie, ale życie jest dziwne i… niezbadane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano 13 godzin temu Dobra morda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 13 godzin temu To jak afirmacje i takie bariery psychiczne stworzone przez ludzi dla ludzi zdają egzamin tylko wymagają treningu . Ubierasz kogoś w klosz /kokon inaczej mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu Haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 13 godzin temu Natomiast rytuał oczyszczający to wyciszenie i też bazuje na budowaniu dystansu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Natomiast rytuał oczyszczający to wyciszenie i też bazuje na budowaniu dystansu. A ty znowu psychotropów nie wziąłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 12 godzin temu 26 minut temu, Get Оut napisał: Natomiast rytuał oczyszczający to wyciszenie i też bazuje na budowaniu dystansu. Wyzbycie sie pewnie złej energii i stresu ale jakiego dystansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu uuuu, złe energie, może jeszcze starożytni sodomici? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 38 minut temu, Zero cukru napisał: Jeżeli z tym straponem to było do mnie to uwierz że nieśmieszne. Edytowano 12 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wyzbycie sie pewnie złej energii i stresu ale jakiego dystansu Do sytuacji stresowej można się zdystansować tak jak wobec złej energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jeżeli z tym straponem to było do mnie to uwierz że nie śmieszne. On cały jest nieśmieszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Do sytuacji stresowej można się zdystansować tak jak wobec złej energii. czy stresową sytuacją było dla ciebie kiedy dzielnicowy z dwoma pałami poprosił cię abyś grzecznie otworzył piwnice i pokazał aparaturę która się tam znajdowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Do sytuacji stresowej można się zdystansować tak jak wobec złej energii. Im więcej dystansu tym łatwiej praktycznie ze wszystkim. Oglądasz coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Im więcej dystansu tym łatwiej praktycznie ze wszystkim. Oglądasz coś kto ma według ciebie więcej dystansu - świrmo czy lerzaczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Im więcej dystansu tym łatwiej praktycznie ze wszystkim. Oglądasz coś Już obejrzałem "Amber alert" na faktach. No dystans jest kluczem tak jak dawanie ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElciéë napisał: No to uciekam spać. Może jutro będzie. Fajnie, ze mogę sobie popisac z dziewczynami w grze i są miłe dla mnie. O co je zapytan to mi odpisują, wow xD Może kiedyś przeniosę te umiejętności do reala i bede zagadywał w realu do dziewczyn. Na razie trenuję w gierce mmo Xd. też zawsze w takich grach robiłem damskie postacie i mi kukoldy dawały itemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Już obejrzałem "Amber alert" na faktach. No dystans jest kluczem tak jak dawanie ignora. Też ogladnełam ten film właśnie trzeba wybierać sobie ciekawych do rozmów a nie wrednych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Shameless AngeR napisał: On cały jest nieśmieszny. Ciebie menelu nie muszę rozśmieszać. Twojej poczcie humoru jest na poziomie salowej. Ja potrafię kogoś rozśmieszyć, a z ciebie ludzie mają bekę. Wyczuwasz różnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Też ogladnełam ten film właśnie trzeba wybierać sobie ciekawych do rozmów a nie wrednych Mało jest właśnie takich w kameralnym klimacie i już na samym początku wiem czy mi sie spodoba. Możliwość wyboru to komfort. Szykujesz się przyjechać tutaj na weekendzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Też ogladnełam ten film właśnie trzeba wybierać sobie ciekawych do rozmów a nie wrednych Ile kilometrów robisz do świrmoka do więzienia? Myślisz że odda ci pieniądze za benzynę jak wyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Możliwość wyboru to komfort. Coś o tym wiesz, na pewno bardzo komfortowym było wybranie się ścieżki napierrdalania się ze starym wazonem. To zrobiło z ciebie takiego potężnego smegmę forumowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 12 godzin temu Nie odda za benzynę bo i po co mi takie grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: Ciebie menelu nie muszę rozśmieszać. Twojej poczcie humoru jest na poziomie salowej. Ja potrafię kogoś rozśmieszyć, a z ciebie ludzie mają bekę. Wyczuwasz różnicę? Akurat Madzia jest bardzo śmieszna. Kogo ty niby rozbawiasz? Może armię rybików cukrowych w swojej łazience, bezrobotny clownie żłopiący wódkę do lustra i płaczący nad własnym losem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Akurat Madzia jest bardzo śmieszna. Kogo ty niby rozbawiasz? Może armię rybików cukrowych w swojej łazience, bezrobotny clownie żłopiący wódkę do lustra i płaczący nad własnym losem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie odda za benzynę bo i po co mi takie grosze. Na biedną nie trafiło. Zresztą na gazie można jeździć za pół darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Mało jest właśnie takich w kameralnym klimacie i już na samym początku wiem czy mi sie spodoba. Możliwość wyboru to komfort. Szykujesz się przyjechać tutaj na weekendzie Aż dziwne że nigdy wcześniej tego filmu nie oglądałam. Raczej tak ale zależy jeszcze czy będę mogła syna sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie odda za benzynę bo i po co mi takie grosze. widzę że desperacja mocna samotnej madgi skoro nawet płacisz sama żeby podjechać pod zakład do takiego obszczymura jak krzysio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElciéë napisał: Spadaj gina i zabieraj ścierwoka ze sobą i tą divke z jeżem i brajankiem, bo nudzisz. Już cię bierze na plucie jadem łysiejący kłapouchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach