gej w kryzysie bezdomności 10 Napisano 7 godzin temu , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieè 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ja chociaż mam jakiś cel w życiu, 120 wszystkie skille w gierce, a ty? Kolejne konto z facjatą Filipa na wykop czy kolejny linux na piątej partycji? Edytowano 7 godzin temu przez KochamElcieè 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieczna kochanka 6 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, KochamElcieè napisał: Ja chociaż mam jakiś cel w życiu, 120 wszystkie skille w gierce, a ty? Kolejne konto z facjatą Filipa na wykop czy kolejny linux na piątej partycji? Twoje skillowanie zawsze kończy się tak samo jak wszystko inne. Dostajesz jakieś schizofrenicznego napadu i albo cię banują za bluzganie do wszystkich, albo sam usuwasz konto. No i nie można zapomnieć o zdemolowanym mieszkaniu babci, a tak się aktualnie składa, że zdaje się znowu u niej jesteś. To co, porąbiemy siekierą jakąś kanapę? A może chociaż potniemy wszystkie przewody w zasięgu ręki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieè 1 Napisano 6 godzin temu Na poprzednim koncie miałem 4500 godzin i 4 skille na 99. Znalazłem już klan sobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach