Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Gramy muzę bo mnie wkurza to Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu Nie gramy bo zablokują zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie gramy bo zablokują zaraz. Nawet jeśli Magi to jest ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie gramy bo zablokują zaraz. Ile masz wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ile masz wzrostu 159 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu Pytam bo Asia potrzebuje ciuchy wszystkie zgubila 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu Makkkarone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu Ok grajmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pytam bo Asia potrzebuje ciuchy wszystkie zgubila Ja to zgubila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja to zgubila? Nie wiem po co jej ciuchy u mnie ciepło jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem po co jej ciuchy u mnie ciepło jest To po co chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cledi napisał: To po co chce? Nie wiem właśnie ja bym wolał żeby włosy zrobiła bo ciuchy i tak jej zdejme i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem po co jej ciuchy u mnie ciepło jest A ile ona ma wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Cledi napisał: Makkkarone Mogłaś się przyznać, że to Ty Gretta jak id.iota wywoływałem ''do tablicy'' inne które teraz przepraszam przez Ciebie. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ile ona ma wzrostu? 167 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mogłaś się przyznać, że to Ty Gretta jak id.iota wywoływałem ''do tablicy'' inne które teraz przepraszam przez Ciebie. Przestań. Zapytałeś? No więc można się było pośmiać A po co przepraszasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cledi napisał: Przestań. Zapytałeś? No więc można się było pośmiać A po co przepraszasz? Też nie wiem ale ma kij w dopie a nie chce mu dawać w czapkę ale jesteśmy w burdelu a nie w domu kultury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem po co jej ciuchy u mnie ciepło jest U mnie też ciepło. Ciuchy nie tak drogie to sobie coś kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Macie normalnie powiadomienia, bo mi chyba zablokowali. Wyskakuje Errro i 502 geteway Edytowano 3 godziny temu przez Cledi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Cledi napisał: Przestań. Zapytałeś? No więc można się było pośmiać A po co przepraszasz? Ty przestań. Tak pytałem. To się pośmiałaś super nie?. Za siebie przepraszam, że inne kobiety niesłusznie oceniłem To tyle ode mnie idż już. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty przestań. Tak pytałem. To się pośmiałaś super nie?. Za siebie przepraszam, że inne kobiety niesłusznie oceniłem To tyle ode mnie idż już. Gdzie pytałeś? Moze przeczytaj co post wyzej napisałam. Edytowano 3 godziny temu przez Cledi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Cledi napisał: Gdzie pytałeś? Moze przeczytaj co post wyzej napisałam. Jak wymieniałem jedną z wielu kobiet, to miałaś brechę zamiast napiasć to ja Gretta Jeszcze coś ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak narazie tylko Ela napisała mi prawdę i za to ja szanuję Magda Jeż również potrafi tylko nie Ty Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jak wymieniałem jedną z wielu kobiet, to miałaś brechę zamiast napiasć to ja Gretta Jeszcze coś ? Tak jeszcze coś. A to cię boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie też ciepło. Ciuchy nie tak drogie to sobie coś kupi. Mówię ci jaki mam materac wszystkie kolce by się wbily tak mieciutko jakiś zelowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jak narazie tylko Ela napisała mi prawdę i za to ja szanuję Elzbiety pytałeś czy jest Elzbietą.Chyba coś w ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak narazie tylko Ela napisała mi prawdę i za to ja szanuję Magda Jeż również potrafi tylko nie Ty To Asia może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Cledi napisał: Elzbiety pytałeś czy jest Elzbietą.Chyba coś w ten deseń. Pytałem czy blokuje i napisała mi, że nie Wariatko Ty klasy nie masz i wymyślasz teraz żeby mi dowalić Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pytałem czy blokuje i napisała mi, że nie Wariatko Ty klasy nie masz i wymyślasz teraz żeby mi dowalić Teraz mnie przeproś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pytałem czy blokuje i napisała mi, że nie Wariatko Ty klasy nie masz i wymyślasz teraz żeby mi dowalić a to jej wina ze jestes tępy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach