Shameless AngeR 116 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: rozumiem ja sie wkorwilam nie wiem na co, wzielam sobie lek na uspokojenie moze usne Ja wzięłam swoje przeciwbólowe. A czym się tak denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Ja wzięłam swoje przeciwbólowe. A czym się tak denerwujesz? to tłumione adhd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Cledi napisał: Gdzie przeprosiny, mam cię uczyć poprawnych manier, dżentelmenie? Nauczyłaś mnie, że kobieta taka jak Ty wymaga robiąc odwrotnie, więc mykaj do męża, bo to nie są żarty Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: To moja magia, magia niepewnych serc Chce wierzyć magii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 116 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: to tłumione adhd. Trzeba dać upust złości. Czemu makaron się tak błaźni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chcesz moze wpjerdol kulturysto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Przyszłości tylko najpierw muszę powahac coś jak jackowski najlepiej gacie ale może być stanik Ale brudne czy wyprane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nauczyłaś mnie, że kobieta taka jak Ty wymaga robiąc odwrotnie, więc mykaj do męża, bo to nie są żarty Gretta Mozna ci napjerdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale brudne czy wyprane? Tydzień musisz nosic bo mam słaby węch od papierosów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: chyba ci sie dobrze powodzi ze mozesz tu siedziec o tej godzinie i fantazjowac, nie znasz zycia ani ciezkiej pracy ojciec huh. to chyba i vice versace? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Mozna ci napjerdolic Leżaka cytuj nie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: chcesz moze wpjerdol kulturysto? kulturysta = kulturalno-oświatowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: A ta piosenka o magi lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tydzień musisz nosic bo mam słaby węch od papierosów Tydzień nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ta piosenka o magi lubisz z Magi wszystko smakuje lepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Leżaka cytuj nie mnie ja sie ciebie boje bardziej nie gwauc damy predatorze aaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nauczyłaś mnie, że kobieta taka jak Ty wymaga robiąc odwrotnie, więc mykaj do męża, bo to nie są żarty Gretta Zresztą z głupcami nie ma po co toczyć rozmowy.Nie obraził innych kobiet a przeprasza je. Obraził jedną czyli mnie a nie przeprosi. "Rozumie przyjdź do mnie" Wołaj tak spagetti... To szybko zapominasz, mykaj do męża? Finito. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kulturysta = kulturalno-oświatowy? trenuje swoich podopiecznych ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 116 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ja sie ciebie boje bardziej nie gwauc damy predatorze aaaaaaa Ponoć ma ogromnego, więc uważaj, ja się boję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tydzień nie dam rady. To pocwicz w nich przyspieszysz proces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: trenuje swoich podopiecznych ostro dawaj te grabie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, starra mendah balkonova napisał: trenuje swoich podopiecznych ostro Pacz nie trzeba się myć huh Hhttps://www.tiktok.com/@alexfabbasmr/video/7598852864739380500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 2 godziny temu Słabo jajka umyły huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dawaj te grabie lek działa całe szczescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Słabo jajka umyły huh Pacz jakie sojboje yaoi https://vm.tiktok.com/ZNRmV95Uq/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu Ja bym tam chodził codziennie przed wykresami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Pacz jakie sojboje yaoi Jak myślisz po co Asia wróciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak myślisz po co Asia wróciła Może chce se z kimś pogadać w przerwach między klientami po tym jak jej wpychajom po same kule. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu Fak nie chce się znowu wciagac w gejaszkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach