Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Maja Rutkowski wygrała życie

Polecane posty

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Czyli co proponujesz? 

Żeby brały rutkowskiego? 😄

Takich nie ma na kafe niestyty. Jakiś ma rentę na głowę i go wyrwala  jak się chwaliła wyrwala bida chada to żalosne poròwnanie 

Przecież tutaj Karynki mają wybòr między menelem a biedotą ubogą umysłową. 

Z jednego menela do drugiego... 

Edytowano przez Fifofa

5 minut temu, ♡♡♡♡ napisał:

Za zgłoszenie spamu ze to spam.

Dostałaś bana dzięki sugestii, że siedzisz już 24/h na kafe i zabawiasz bluzgając na lewo i prawo leżaka, a co z dziećmi?

No wlaśnie, co z najmłodszym synem? Znowu planujesz gnić cały dzień na kafe zamiast korzystać z wiosennej pogody i wyjść z nim chociaż na głupi spacer?

Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał:

Elka się zabujała w pryszczatej klacie z ero po 2 dniach teraz nie wiadomo w kim może w Pjoterze powinna 

A dlaczego ty się szloro znowu do wszystkich rzucasz dzisiaj? 😉 Zauważyłem, że im ktoś dla Ciebie milszy, tym bardziej warczysz, to nie jest normalne. 😉
Chcesz zarobić 1000 zł lub do uzgodnienia? 😄 

• Haha 1

Przed chwilą, fałszywa czika napisał:

A dlaczego ty się szloro znowu do wszystkich rzucasz dzisiaj? 😉 Zauważyłem, że im ktoś dla Ciebie milszy, tym bardziej warczysz, to nie jest normalne. 😉
Chcesz zarobić 1000 zł lub do uzgodnienia? 😄 

A idź tam ssać dzyndzle pijanych pener sąsiadek 

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Elka się zabujała w pryszczatej klacie z ero po 2 dniach teraz nie wiadomo w kim może w Pjoterze powinna 

Ty powinnaś skarbie 😄 jesteś młodsza bedziesz lepiej wyglądać do mojego skutera. 

Edytowano przez Fifofa

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Mogę na ciebie rzygnac bo jesteś nudny jak guwno i wyglądu mi się nie chce komentować bo nie chce być obelzywa

Byłby prestiż jak byś ładnie ubrała na miasto 

8 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

A idź tam ssać dzyndzle pijanych pener sąsiadek 

Będę chyba na olx wystawiał samochod, a zauważyłem w ogloszeniach, że wszyscy tam jakieś baby umieszczają... może przyspiesza sprzedaż? AI się nie sprawdza, bo zmienia za dużo szczegółów i sam bym takie ogłoszenie od razu zamknął. Teraz ci pewnie glupio, ale już nie jestem zainteresowany. 😄 Nie chcesz szloro zapozować, przy okazji poza kasą dostając bezcenne spotkanie ze mną, to wypierdalaj i pożegnaj się z kontem. xD A moją sąsiadka nie jest penerą, na pewno nie większą niż ty, po prostu jakoś jej nie widzę w tej roli. 😄 https://iili.io/qo0ovXj.png 👋🏻

26 minut temu, Shameless AngeR napisał:

W gruncie rzeczy nie zamieniłabym swojego życia na żadne inne, bo je po prostu lubię. Czego nie można powiedzieć o tobie i ilości złej energii, jaką nieustannie epatujesz. Kiedy znikną obklejki z twojego profilu? Bo dowodzą one jedynie obsesji na moim punkcie. Bezrobotna kukło, zwykła zachcianko Chlapcia, który stołuje się na mieście a wychudzonej żmii rosną rogi. 

Nikt ci nie każe zmieniać swojego życia, ale skoro bełkoczesz znad miski paszy wymysły o cudzym, to jesteś komentowana. 

Odnośnie pytania - pewnie znikną, gdy przestaniesz snuć chore fantazje o mnie i moim mężu, bo póki co regularnie natykam się na twoje wysrywy. 

3 godziny temu, Shameless AngeR napisał:

Schudła blisko 20 kg. Jak na kobietę 41 lat wygląda świetnie. Jest sympatyczna i ma charyzmę. Wiedziała, jak się w życiu ustawić. Nie twierdzę, że jej zazdroszczę Rutkowskiego, ale widać, że jest przy nim szczęśliwa. Wybaczyła mu zdradę - co jest dla mnie niewykonalne - ale widocznie miała na względzie dobro swoje i syna. 

Jak schudła 20 kilo to gratuluję jej, tak po zdjęciach to ze 120 na 100 kg 😉 Żartuję, ale sprawdziłem ile ma wzrostu i podobno 180 cm, czyli jest w dodatku ogromna. Kobieta nie kocha, kobieta kalkuluje. Pewnie nie opłacało jej sie Rutkowskiego odstawić,  a on nie mial ciśnienia na inną na tyle, żeby za to zapłacić. Rozwód to droga sprawa, ale przede wszystkim czasochłonna. Także myślę, że jak sobie policzyli to zdecydowali się wrócić do miłości. 

16 minut temu, Doktor ZG napisał:

Jak schudła 20 kilo to gratuluję jej, tak po zdjęciach to ze 120 na 100 kg 😉 Żartuję, ale sprawdziłem ile ma wzrostu i podobno 180 cm, czyli jest w dodatku ogromna. Kobieta nie kocha, kobieta kalkuluje. Pewnie nie opłacało jej sie Rutkowskiego odstawić,  a on nie mial ciśnienia na inną na tyle, żeby za to zapłacić. Rozwód to droga sprawa, ale przede wszystkim czasochłonna. Także myślę, że jak sobie policzyli to zdecydowali się wrócić do miłości. 

Może mieć tyle wzrostu bo to była modelka.

15 minut temu, ♡♡♡♡ napisał:

Może mieć tyle wzrostu bo to była modelka.

pamietam w simsach pragnienie bogactwa i byl cel zyciowy dostac spadek po bogatym mezu to bylo moje ulubione, fak

5 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

pamietam w simsach pragnienie bogactwa i byl cel zyciowy dostac spadek po bogatym mezu to bylo moje ulubione, fak

To chyba grałam w inne simsy.

Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał:

w dwojce

Juz nie pamietam tych części, pamietam ze robiłam bejbiki. xD

2 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

to dziwne bo tam nie dawali 800+

Jak się urodził mój pierwszy syn to też pierwsze 5 lat nic nie dawali.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się