wiwi789 1 Napisano sobota o 19:12 Pytam interesuje mnie poszukuje pracy, to prawda ze jest bardzo ciezko z poszukiwaniem pracy zawodowej przy wypracowanym doswiadczeniu zawodowym i studiach ? Przesylam cv i spokojnie, na ten moment wybralam sie na jedna rozmowa rekrutacyjna i zastanawiam sie co dalej myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 320 Napisano sobota o 19:34 Nie wiem nigdy nie szukałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 320 Napisano sobota o 19:38 Mogę dać pracę ewentualnie ale slabo platnom poniżej godności człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano sobota o 20:09 54 minuty temu, wiwi789 napisał: Pytam interesuje mnie poszukuje pracy, to prawda ze jest bardzo ciezko z poszukiwaniem pracy zawodowej przy wypracowanym doswiadczeniu zawodowym i studiach ? Przesylam cv i spokojnie, na ten moment wybralam sie na jedna rozmowa rekrutacyjna i zastanawiam sie co dalej myslec Jakie studia? Zależy od miejscowości gdzie mieszkasz ale za Tfuska rośnie bezrobocie ma gdzieś ludzi tylko kasę by chcial i zadłużyć ludzi, był czas gdzie było bezrobocie prawie 0 było ale to tylko co nie chcieli pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach