Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:00 Zamówiłam już zestaw 30 spinek, w tym gwiazdeczki, które uzupełnia mój total 2000s look. Co tu porabiać w sobotni wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano sobota o 20:01 Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Zamówiłam już zestaw 30 spinek, w tym gwiazdeczki, które uzupełnia mój total 2000s look. Co tu porabiać w sobotni wieczór. To zalezy ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano sobota o 20:10 Wrzuc foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:11 1 minutę temu, Koralgor napisał: Wrzuc foto Jak przyjdą to się pochwalę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:14 13 minut temu, Glossy Mist napisał: Zamówiłam już zestaw 30 spinek, w tym gwiazdeczki, które uzupełnia mój total 2000s look. Co tu porabiać w sobotni wieczór. Zadzwoń po koleżankę kolege? Nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:20 5 minut temu, Fifofa napisał: Zadzwoń po koleżankę kolege? Nie masz? Nie jestem w nastroju na spotkania towarzyskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:22 Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Nie jestem w nastroju na spotkania towarzyskie. Noto obepjrzyj sobie film, przeczytaj ksiązkę. Masz jakies hobby? ja jak miałem złamana rękę, miałem dużo wolnego ale hobby nie mogłem nic dłubać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano sobota o 20:23 Przed chwilą, Fifofa napisał: Noto obepjrzyj sobie film, przeczytaj ksiązkę. Masz jakies hobby? ja jak miałem złamana rękę, miałem dużo wolnego ale hobby nie mogłem nic dłubać. A jak zlamales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:25 1 minutę temu, Koralgor napisał: A jak zlamales? Poślizgiem się na drabinie. Ogòlnie nie jedno moje złamanie raz motorem złamałem mogę i w gipsie pojechałem motorem do doktora. Jak zobaczył to złapał za głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:29 Ogòlnie złamanie jak się siedzi w domu, to się dużo je i tyje. Po złamaniu wyleczy to trzeba formę kondycję złapać i zrzucić wagę. Tutaj większosci siedzą tylko na forum wyobrażam jak nie dbają o formę fizyczną swoją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano sobota o 20:32 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ogòlnie złamanie jak się siedzi w domu, to się dużo je i tyje. Po złamaniu wyleczy to trzeba formę kondycję złapać i zrzucić wagę. Tutaj większosci siedzą tylko na forum wyobrażam jak nie dbają o formę fizyczną swoją. Chyba tez cwiczenia na zlamana czesc ciala bo miesnie zanikaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:36 (edytowany) 4 minuty temu, Koralgor napisał: Chyba tez cwiczenia na zlamana czesc ciala bo miesnie zanikaja? Rechabilitacja na NFZ byś czekał za 1 rok jak byś był sprawny ale zwolnienie lekarskie wykorzystalem ile się da. Kazali mi w domu ćwiczyc,.mi się nie chciało, dopiero jak trochę wyzdrowiałem wpadłem w tryb codzienny aktywny po prostu ćwiczenia same się robiły. Ale jak ktoś siedzi non stop w domu raczej rechabilitacja jest wskazana. Edytowano sobota o 20:36 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:40 3 minuty temu, Fifofa napisał: Rechabilitacja na NFZ byś czekał za 1 rok jak byś był sprawny ale zwolnienie lekarskie wykorzystalem ile się da. Kazali mi w domu ćwiczyc,.mi się nie chciało, dopiero jak trochę wyzdrowiałem wpadłem w tryb codzienny aktywny po prostu ćwiczenia same się robiły. Ale jak ktoś siedzi non stop w domu raczej rechabilitacja jest wskazana. Rehabilitacja. Nie rób takich błędów, bo po prostu wypala mi oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:43 Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Rehabilitacja. Nie rób takich błędów, bo po prostu wypala mi oczy. To forum jest jakieś jest, bym pisał prestiżowo to bym się przyłożył zanim wysłał a tak pisze z palca i enter. Forum o kupie więc taka pisownia jest mały pikus tutaj. Bierz poprawkę na to kto tu jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:45 1 minutę temu, Fifofa napisał: To forum jest jakieś jest, bym pisał prestiżowo to bym się przyłożył zanim wysłał a tak pisze z palca i enter. Forum o kupie więc taka pisownia jest mały pikus tutaj. Bierz poprawkę na to kto tu jest. Nie tłumaczy to twojej całkowitej indolencji językowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:47 Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Nie tłumaczy to twojej całkowitej indolencji językowej. Mi nie zależy co kto mysli i jak także pisz co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:49 Ogòlnie blokną albo zablokują temat i będzie kupa. To tyle co do pisowni i pisania. Tutaj nie nie zależy na wzgledach nie wiadomo kogo bo i po co? Ogòlnie dużo osòb myli wirtual z życiem chcą się pokazać i co nie oni a w życiu kupa nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:52 Prestiż jakieś poważnie czy autorytet takiego forum to jest zwykła kupa. Jak nie znacie swojej wartości,.nic wam nie da gdzie pójdziecie to zrobicie kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 10 Napisano sobota o 20:54 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ogòlnie blokną albo zablokują temat i będzie kupa. To tyle co do pisowni i pisania. Tutaj nie nie zależy na wzgledach nie wiadomo kogo bo i po co? Ogòlnie dużo osòb myli wirtual z życiem chcą się pokazać i co nie oni a w życiu kupa nic. Ale ty kompletnie nie umiesz pisać i jestem tym przerażona. Gdy miałam pierwszą styczność z komputerem to umiałam skleić zdanie, bo napisać co się myśli używając literek które są na klawiaturze to nie jest takie trudne. A ty wypisujesz taki bełkot, że ręce opadają. Zero logiki i jakieś pomieszane słowa w przypadkowej formie i przypadkach. Nie pisz i nie cytuj mnie, bo to kalectwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 20:56 Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Ale ty kompletnie nie umiesz pisać i jestem tym przerażona. Gdy miałam pierwszą styczność z komputerem to umiałam skleić zdanie, bo napisać co się myśli używając literek które są na klawiaturze to nie jest takie trudne. A ty wypisujesz taki bełkot, że ręce opadają. Zero logiki i jakieś pomieszane słowa w przypadkowej formie i przypadkach. Nie pisz i nie cytuj mnie, bo to kalectwo. Ja mam gdzieś czy ty jesteś przerażona w ogòlnie co ja mam do tego? Ty jesteś ty ja jestem ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano sobota o 21:00 Nawet jak kupę robicie wc, to wy robicie nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach