Glossy Mist 17 Napisano niedziela o 17:40 Mmm…. Na taką rozpustę można sobie pozwolić. Chcesz Madziu? 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano niedziela o 17:57 Szkoda życia na odmawianie sobie i wieczne diety Zrobiłam naleśniki i osłodzę sobie wieczór. A co mi tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano niedziela o 18:02 3 minuty temu, elcia to ...iszon napisał: Nie boisz się że zrobisz się gruba i gach matki przestanie chcieć cię ruuchać? Moja matka jest wdową, sepleniący brzydki karle Post oczywiście zgłaszam i zalecam psychiatrę na cito. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano niedziela o 18:06 25 minut temu, Glossy Mist napisał: Mmm…. Na taką rozpustę można sobie pozwolić. Chcesz Madziu? 🩵 Nie mam reakcji na tym koncie. Karzeł znowu projektuje swoje urojenia psychiczne. Ale śmieszy mnie to i lepsze to, niż blokowanie przez niego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 23 Napisano niedziela o 18:06 7 minut temu, elcia to ...iszon napisał: Nie boisz się że zrobisz się gruba i gach matki przestanie chcieć cię ruuchać? Narcyz co ty masz do Elki w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano niedziela o 18:06 1 minutę temu, elcia to ...iszon napisał: A to wdowa nie może mieć gacha? Czy ja się czepiam twojej matki sepleniący dziadu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 23 Napisano niedziela o 18:06 26 minut temu, Glossy Mist napisał: Mmm…. Na taką rozpustę można sobie pozwolić. Chcesz Madziu? 🩵 Aż mi się przypomniała Doda, Majdan i bitą smietana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 832 Napisano niedziela o 18:09 27 minut temu, Glossy Mist napisał: Mmm…. Na taką rozpustę można sobie pozwolić. Chcesz Madziu? 🩵 Madziu, jesteś taka fajna, taka słodka, jak ty mnie rozśmieszasz, Madziuuu Madziuuu, co mogę jeszcze dla ciebie zrobić o najmądrzejsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano niedziela o 18:11 2 minuty temu, elcia to ...iszon napisał: Nie, ale czepiasz się gacha swojej. Musisz pogadać z rudą, bo obsesją i projektowaniem bzdur pasujecie do siebie Może wspólny tarot i wróżenie z fusów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano niedziela o 18:17 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Musisz pogadać z rudą, bo obsesją i projektowaniem bzdur pasujecie do siebie Może wspólny tarot i wróżenie z fusów? To było wròżenie z kuli a raczej dwuch kul i dodatek do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach