starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu Hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Asia była się minelismy 4 minuty sztos po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Dumbo przynies mi ipada pro 13 z kuchni bo zapo wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 7 godzin temu Zrobią po złości i wcale nie zamkną. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ♡♡♡♡ napisał: Zrobią po złości i wcale nie zamkną. xd Jakbyś tu nie wchodziło to by zdechło, a tak będziesz błagać o atencje upośledzonych prawiczków i klepać ich po plecach aż do śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu Drętwo tu i na nerwicy jest w ogóle nie wiem po co komu internety, to jest niestety porażka cywilizacji w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Ja piepsze xd jestem cały czas na chwilę mnie nie ma i akurat Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Drętwo tu i na nerwicy jest w ogóle nie wiem po co komu internety, to jest niestety porażka cywilizacji w ogóle No w sumie ludzkość by się obeszla na pchli targ po starocie do lombardzie tesz, po inne rzeczy do galerii oplaty na poczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu Głowa mie boli i pełno krwi leci ale chociaż nie ma balagunu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Ogólnie sfobikowanie społeczeństwa nastepuje podobno są juz pary co oboje się bojom po pizze zadzwonic albo laska nagrala że jej serce wali i duszno jak jest w kolejce do kasy Jusz takie poczucie zagrożenia umysl ludziom wymysla z braku socjalizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Głowa mie boli i pełno krwi leci ale chociaż nie ma balagunu Miałem wczoraj migrene straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa materace donut tak napisał: Ogólnie sfobikowanie społeczeństwa nastepuje podobno są juz pary co oboje się bojom po pizze zadzwonic albo laska nagrala że jej serce wali i duszno jak jest w kolejce do kasy Jusz takie poczucie zagrożenia umysl ludziom wymysla z braku socjalizacji do ciebie dzikusie im dużo brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa materace donut tak napisał: Miałem wczoraj migrene straszne Jak mie za dużo części ciała boli to nvm co się dzieje że Zara zemdleje chyba idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dwa materace donut tak napisał: Ogólnie sfobikowanie społeczeństwa nastepuje podobno są juz pary co oboje się bojom po pizze zadzwonic albo laska nagrala że jej serce wali i duszno jak jest w kolejce do kasy Jusz takie poczucie zagrożenia umysl ludziom wymysla z braku socjalizacji To niedługo tak jak ty przestaną z nor wychodzić i zaczną kupować sztuczne pizzdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: do ciebie dzikusie im dużo brakuje Ja nie mam żadnych objawów somatycznych chociaż denerwuje się czasem bywa niezrecznie ostatnio jak brunette widze atrakcyjne jakoś blondynek mniej się boje chociaż jak jest odstrzelona to tesz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano 7 godzin temu 10 takich malowanych i wszystko by tu było. Dzi..ki tańczące na stołach, lasery i dzikie węże. A tak przyjdzie tu taka maruda nijakości, nic od siebie nie da, tylko jęczy ale nuda i jeszcze żeby ją zabawiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu Stresik się pojawia kordynacja siada ale nie wiem czy to widać bo to minimalne chyba własne odczycia w każdym razie głupot nie robię za bardzo portfel mi ani karta telefon jeszcze nie wypadły chociaż mi się wydaje że to może być distrzegalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, hapaj dzide prosiaku napisał: To niedługo tak jak ty przestaną z nor wychodzić i zaczną kupować sztuczne pizzdy. Jutro dzień chłopaka i se tak myślałem co kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Jak mie za dużo części ciała boli to nvm co się dzieje że Zara zemdleje chyba idę spać Ja bym nie poszedł bo bym wstał 3 rano huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa materace donut tak napisał: Jutro dzień chłopaka i se tak myślałem co kupić Dildosa BBC zapakujesz se do ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, hapaj dzide prosiaku napisał: Dildosa BBC zapakujesz se do ryja. Uważaj, bo jeszcze focha strzeli na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dwa materace donut tak napisał: Ja bym nie poszedł bo bym wstał 3 rano huh To fajna godzina jest żeby wstać i dumać o szatanie sobie przed lajfowaniem w ogóle po co tu kozaczyć jak te malowane jak można wywalić jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu lezak gdzie tym ludziom sie spieszy i co oni chcom komu udowodnic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano 7 godzin temu Zawszę możesz się spakować i spróbować zabłysnąć na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu a ja nie chce blyszczec moge sie harmonizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 1 Napisano 7 godzin temu A ja mam szacunek to bumbo, że nie odeszla na nerwice tylko tutaj spamuje Xd. Brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu ale bylo fajne stare mtv a tera co tylko 4funtv dópiaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 1 Napisano 7 godzin temu No fajne bylo, mi brakuje mtv, cos sie zakonczylo, co kiedys bylo dla mnie czyms. To glownie dzieki jutubowi. I ze ludzie sluchaja muzyki na jutube mtv upadlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Ja nie mam żadnych objawów somatycznych chociaż denerwuje się czasem bywa niezrecznie ostatnio jak brunette widze atrakcyjne jakoś blondynek mniej się boje chociaż jak jest odstrzelona to tesz Przecież ty boisz się własnego cienia nawet Asia i Elcia tak pisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Jutro dzień chłopaka i se tak myślałem co kupić moze kawa z jajkiem po wietnamsku dla samca alfa ze z jajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach