Spaghetti... 572 Napisano 9 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 9 godzin temu Lepiej się już czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 9 godzin temu Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Ciesze się. Wstaniesz jak ja twarda i silina i chociaż ryba narzeka, to realnie też jest sobą tak jak Ty Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 8 godzin temu A wirtualnie również mogę być aktorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 8 godzin temu Nowość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nowość Miałem to wrzucić dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miałem to wrzucić dziś Fajna piosenka choć tej nic nie przebije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajna piosenka choć tej nic nie przebije Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Dobranoc niech ta chwila trwa wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano 3 godziny temu Ta dziewczyna jest niesamowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach