Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 6 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 6 godzin temu Chodź jezowa tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 170 Napisano 6 godzin temu masz sposób na dużo internetu za małe pieniądze: https://www.instagram.com/p/DI6TuVXIzAr/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Chodź jezowa tutaj Jestem. Z czym jadłeś te tosty? Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masz sposób na dużo internetu za małe pieniądze: 29 dałem za rok internetu 60gb w Orange mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu Mam nadzieję że nie z kaszanką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jestem. Z czym jadłeś te tosty? Ser żółty z czym polecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 5 godzin temu Ciekawe jak by się czekolada biała rozpuscila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 170 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że nie z kaszanką kaszanka i ser pleśniowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ser żółty z czym polecasz Ja szynka lub salami, ser żółty, pomodor. Zwykle lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 5 godzin temu Widzę że jednak wizyta u psychiatry się nie odbyła. Trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kaszanka i ser pleśniowy Poproszę suche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 170 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Widzę że jednak wizyta u psychiatry się nie odbyła. Trudno. odbyła się ale babka mi powiedziała, że jak wezmę te tabletki to Ty znikniesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Widzę że jednak wizyta u psychiatry się nie odbyła. Trudno. Spróbuj jeszcze raz pójść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 170 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja szynka lub salami, ser żółty, pomodor. Zwykle lubię. z pomidorem nie lubię bo można się poparzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 222 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z pomidorem nie lubię bo można się poparzyć ale to pomodor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu suchary z rodziny adamsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 5 godzin temu Ale brunette gotuje https://www.tiktok.com/@asteriasavage/video/7610059245513428246 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z pomidorem nie lubię bo można się poparzyć Trzeba jeść mniej łapczywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ale to pomodor xD niech jedzom nawet plody te creepy, fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 16 Napisano 5 godzin temu Elka chciała takom być i jej nie wyszlo za to bombelki zostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: odbyła się ale babka mi powiedziała, że jak wezmę te tabletki to Ty znikniesz Twoja choroba twoim problemem. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Elka chciała takom być i jej nie wyszlo za to bombelki zostały porazka to jest jednak Puchacz i jakas ciotka Gryzelda co za dretwe przychlasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 170 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba jeść mniej łapczywie pomidory są zdradliwe cały tost już trochę przestygł, wszystko fajnie, gryziesz sobie, a pomidor gorący jak ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu wy nie istniejecie jako homo sapiens tylko ufoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 17 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: porazka to jest jednak Puchacz i jakas ciotka Gryzelda co za dretwe przychlasty ktury to puchacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: ktury to puchacz Wychodze na Chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 4 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ale brunette gotuje O koorwa jaka oblesna brudna patola wydziarana jak goowno i ta breja do żarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1690 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale to pomodor xD Pomodor czy pomidor brzmi podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach