Telewizory sony donuty tak 21 Napisano czwartek o 01:01 Mówiłem że zejdzie do 2:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 67 Napisano czwartek o 01:02 Mam chleb z margarynom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 14 Napisano czwartek o 01:03 Po co ciągle jej imię wrzucasz do jakiś random z düpy swoich wypisów? Jesteś aż tak upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 67 Napisano czwartek o 01:04 Przed chwilą, nawiedzony napisał: Po co ciągle jej imię wrzucasz do jakiś random z düpy swoich wypisów? Jesteś aż tak upośledzony Po co ten gniew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 21 Napisano czwartek o 01:05 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Mam chleb z margarynom Smarowidla to dobro luksusowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 21 Napisano czwartek o 01:07 2 minuty temu, nawiedzony napisał: Po co ciągle jej imię wrzucasz do jakiś random z düpy swoich wypisów? Jesteś aż tak upośledzony Pytała czy dotre w 10 minut pod zlotom 44 bo chciała skosztować loda na świeżym powietrzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 21 Napisano czwartek o 01:08 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Po co ten gniew Nie każda jest w temacie ocb huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach