TnT 2 Napisano 7 godzin temu 35 minut temu, Grub napisał: Ehh Stare prawidła mówią, że gdy nie możesz być tam gdzie chcesz niech będzie tak jak tam tylko tu, a jak inni, że ich jakiś urząd ściga, to niech sami zaczną ścigać urząd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu Też byłem 4 lata za dużo piwniczysz i system chce wiedzieć dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Też byłem 4 lata za dużo piwniczysz i system chce wiedzieć dlaczego Ty podobno za peeedofilie byłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Grub napisał: Ty podobno za peeedofilie byłeś Nie ja za piwniczenie i brak pracy unikanie systemu nie wpuszczanie mopsu wzieli mnie na dołek o 6 rano i po godzinie wyszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie ja za piwniczenie i brak pracy unikanie systemu nie wpuszczanie mopsu wzieli mnie na dołek o 6 rano i po godzinie wyszedłem Ale musiałeś się w nachy zesssrać wtedy ze strachu Edytowano 6 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie ja za piwniczenie i brak pracy unikanie systemu nie wpuszczanie mopsu wzieli mnie na dołek o 6 rano i po godzinie wyszedłem na śniadanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Grub napisał: Ale musiałeś się w nachy zesssrać wtedy ze strachu Nie wgl się nie stresowalem złożyłem zeznania że lubie siedzieć w domu grać se w gry komputerowe mam ogromne oszczędności i mnie wypuścili 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, TnT napisał: na śniadanie? A nic mi nie dali obiecali kawe i miche a nic nie dostałem jeszcze się kowid zarazilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A nic mi nie dali obiecali kawe i miche a nic nie dostałem jeszcze się kowid zarazilem pewnie zarazili Cię by być równy z równym ale chyba nie masz powikłań? brałeś szczepień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: pewnie zarazili Cię by być równy z równym ale chyba nie masz powikłań? brałeś szczepień? A później drugi raz mnie zarazila dostawa ikea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Nie wgl się nie stresowalem złożyłem zeznania że lubie siedzieć w domu grać se w gry komputerowe mam ogromne oszczędności i mnie wypuścili Pewnie zobaczyli kategorie E że upośledzony to cię wypuścili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: Pewnie zobaczyli kategorie E że upośledzony to cię wypuścili Ja mam AE to E jest ściśle tajne a w książce A wbite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja mam AE to E jest ściśle tajne a w książce A wbite Nie da się tak masz kategorie E i pewnie w systemie jesteś że upośledzony umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Grub napisał: Nie da się tak masz kategorie E i pewnie w systemie jesteś że upośledzony umysłowo Da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Da się. wszystko się da jak się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: wszystko się da jak się chce Tu mało wiedzom jak co można sobie ogarnąć a się wypowiadajom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach