Еlciаа 720 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, poza kontrolą napisał: W wieku 14 lat włamałem się do NASA Czyli jednak megaloman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myśli, że będzie sobie rozstawiać po kątach tu wszystkich pod swoją modłę, ale rzeczywistość jest zgoła inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Myśli, że będzie sobie rozstawiać po kątach tu wszystkich pod swoją modłę, ale rzeczywistość jest zgoła inna. Kiedyś mi napisała, że mam wypieprzać stąd, bo to jej miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 44 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli jednak megaloman. Sprawa jest ale zapomniałem jaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś mi napisała, że mam wypieprzać stąd, bo to jej miejsce Tuła się po peryferiach kafeterii mając się za gwiazdę, a taka z niej gwiazda, jak z malowanego. Śmiechu warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 229 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: A jest taka miejscowość Lądek, Lądek - Zdrój? nie ma tylko Londyn xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 567 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nie ma tylko Londyn xD Łżesz jak pies dlatego Dumbo Cię nie lubi Lądek-Zdrój – miasto w Polsce położone w województwie dolnośląskim, w powiecie kłodzkim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Lądek-Zdrój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Łżesz jak pies dlatego Dumbo Cię nie lubi Lądek-Zdrój – miasto w Polsce położone w województwie dolnośląskim, w powiecie kłodzkim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Lądek-Zdrój to z filmu jeez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 567 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: to z filmu jeez Tak, ale aktor prawdziwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale aktor prawdziwy troche nie kumam co tam chciales udowodnic ale niech ci bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu na tygodniu sie tak produkujecie po nocach do czwartej rano a jak w koncu weekend i sie mozna wyspac to nic sie niedzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 567 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: troche nie kumam co tam chciales udowodnic ale niech ci bedzie Niczego nie chciałem udowodnić, wystraczy napisać prawdę jak w scenariuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Koralgor napisał: na tygodniu sie tak produkujecie po nocach do czwartej rano a jak w koncu weekend i sie mozna wyspac to nic sie niedzieje i chyba dobrz bo jak sie maja dziac rzeczy tragiczne to lepiej jak sie nic niedzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: i chyba dobrz bo jak sie maja dziac rzeczy tragiczne to lepiej jak sie nic niedzieje jak sie niepracuje to mozna siedziec po nocach czy w poludnie a jak ktos pracuje to wszystko omija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: jak sie niepracuje to mozna siedziec po nocach czy w poludnie a jak ktos pracuje to wszystko omija A to chûjwie jak kogoś stać, nie mam pojencia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: A to chûjwie jak kogoś stać, nie mam pojencia awantury powinny byc w godzinach 18 - 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: awantury powinny byc w godzinach 18 - 21 Mi to wisi i tak siedzi tu rodzina adamsów ja tu tylko sprzątam mogę podawać szczykawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu Myślę że wspólnymi siłami uratowaliśmy Elżbietem przed badbojami i co teraz kogo ratujemy jerza? Mi się nie chce bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 2 godziny temu Niezła stypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu Ma gdzie uciec nie jest vulnerable przez mały majatku chyba policja terz działa jak coś no nie boje się o niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Myślę że wspólnymi siłami uratowaliśmy Elżbietem przed badbojami i co teraz kogo ratujemy jerza? Mi się nie chce bicz pliz ela jest sama bad boyem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: ela jest sama bad boyem Jerz tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu One nie musza się niczego bać są osoby bardziej zagrorzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Jerz tez wyrywajal chlopuw maja numery do kazdego odwiedzaja widmokuw osobiscie i innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 720 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: ela jest sama bad boyem A nie bad girl? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: wyrywajal chlopuw maja numery do kazdego odwiedzaja widmokuw osobiscie i innych Też mam wrażenie że niektórzy lubiom się bać albo warczeć dla wiecznego show zamiast yaya wywalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: One nie musza się niczego bać są osoby bardziej zagrorzone trudno stanonc po jakiejs barykadzie bo z kazdej strony jadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A nie bad girl? xd kazdego musisz znac a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: kazdego musisz znac a co Jak wywalisz yaya to nic nie czujom nawet z seryjnym się dogadasz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 135 Napisano 2 godziny temu Muszom wywąchać imocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach