Malowany 698 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zakończeniem kontaktu? tylko zapomniałaś dodać, że dokonałaś wyboru, a nawet nie kazałem ci wybierać i się wypisałem z trójkąta. Nie dla mnie chore układy. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 3 godziny temu Zostaw Iskre skoro wybrała kogoś innego. Jesteś Sułtanem ponoć, więc pokaż klasę i zaakceptuj to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 3 godziny temu Leks był tak wyposzczony, że zaproponował cyberka, wiedząc że kręcisz ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Zostaw Iskre skoro wybrała kogoś innego. Jesteś Sułtanem ponoć, więc pokaż klasę i zaakceptuj to Zamilcz jak nie masz o niczym pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zamilcz jak nie masz o niczym pojęcia Wiem, że zazdrość Cię oślepia, ale znam Iskre z priv dawno temu i wiem jaka jest. Dla mnie spoko i niech się jej układa dobrze w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 3 godziny temu Chyba trochę się spóźnił, bo byłem ja i odmowilas, a wspominasz to dopiero teraz, bo oczekujesz, że to docenie jak się posypało? I to jest cudowny facet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, że zazdrość Cię oślepia, ale znam Iskre z priv dawno temu i wiem jaka jest. Dla mnie spoko i niech się jej układa dobrze w życiu. Skończ człowieku. Co to mnie obchodzi, ile z nią pisałeś, że ja znasz?wyznawała ci uczycie? Niech jej się układa, ale skoro dużo daje, to oczekuję odrobiny szacunku i że ktoś będziesz ze mną szczery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Malowany napisał: Skończ człowieku. Co to mnie obchodzi, ile z nią pisałeś, że ja znasz?wyznawała ci uczycie? Niech jej się układa, ale skoro dużo daje, to oczekuję odrobiny szacunku i że ktoś będziesz ze mną szczery. Pisaliśmy po koleżeńsku zazdrośniku, a jak masz coś do niej, to publicznie nie wywalaj gorzkich żali podając się za księdza, tylko miej yaya jak facet i pogadaj prywatnie z nią Pisz co chcesz, taka jest prawda. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 2 godziny temu Ale żenada. Pajac się błaźni i poniża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu Jakie uczucie mi ostatnio wyznałas? Byłem zazdrosny o typa, bo widziałem jak się poniżasz i latasz za nim? Ale skoro poruszamy takie tematy, wyznajesz uczucia, to oczekuję że jestem ważniejszy od znajomego, o czym mnie zapewnialas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 2 godziny temu Ale się tu moda na sukces robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu Tylko ja potrzebuję dowodów, nie słów, a jak przyszło udowodnić, to pokazałaś ile twoje słowa są warte i wybierasz znajomego, a to do mnie coś podobno czułaś. Ty byłaś zazdrosna o ele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Ale się tu moda na sukces robi Niech płonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 2 godziny temu Kogo te wysrywy obchodzą? Napił się i gorzkie żale uskutecznia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu Lex zaproponował cyberka, bo się jeszcze nie spotkaliśmy i dlatego nie widział w tym nic złego? Zdziwiony jak odmowilas Powiedziałaś ile dla ciebie znacze? Zrypalas go jak psa? Czy bardziej no weź leks nie mogę? Balas mi się o tym wtedy powiedzieć, bo leksiu zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: Kogo te wysrywy obchodzą? Napił się i gorzkie żale uskutecznia. Chociaż raz odpuść ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chociaż raz odpuść ok? Nie, bo jesteś szuja i kawał mendy. Szopki odstawia jak zraniony 14 latek. Płaczesz i wyjesz jak do księżyca za nickami z forum haahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Razorblade napisał: Nie, bo jesteś szuja i kawał mendy. Szopki odstawia jak zraniony 14 latek. Płaczesz i wyjesz jak do księżyca za nickami z forum haahaha. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu A ja byłem twoim tlenem, energia, dzięki mnie łatwiej było ci znosić wszystkie trudy. Pytam kiedy to było, to skleroza zapytałem czy mogę napisać temat, chodziło mi o jego huowe zachowanie, nie chciałem pisać tego, to stwierdziłas, że się osmiesze, nie dbam o to i nie zadziałało, więc zaczęłaś straszyć jak napiszę, to blok na zawszę żeby chronić "znajomego" to zadziałało jak płachta na byka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 2 godziny temu in poland we have a common sentence "nie strasz nie strasz ..." or you gonna shit yourself Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Razorblade napisał: Nie, bo jesteś szuja i kawał mendy. Szopki odstawia jak zraniony 14 latek. Płaczesz i wyjesz jak do księżyca za nickami z forum haahaha. Szopka się skończyła i ma płonąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 2 godziny temu nie ma do kogo juz pisac to wyje do desperatki ktora ossrau jak psa, hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: A ja byłem twoim tlenem, energia, dzięki mnie łatwiej było ci znosić wszystkie trudy. Pytam kiedy to było, to skleroza zapytałem czy mogę napisać temat, chodziło mi o jego huowe zachowanie, nie chciałem pisać tego, to stwierdziłas, że się osmiesze, nie dbam o to i nie zadziałało, więc zaczęłaś straszyć jak napiszę, to blok na zawszę żeby chronić "znajomego" to zadziałało jak płachta na byka Klex to cuckold a jak widać wylądowałeś jeszcze niżej w hierarchii Haa haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Razorblade napisał: Klex to cuckold a jak widać wylądowałeś jeszcze niżej w hierarchii Haa haa. No w huy, a byłem podobno najważniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 727 Napisano 2 godziny temu Kiedy jej to proponował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu Powiedziałem, że mogę zablokować ele jeśli jesteś o nią zazdrosna i ona to zrozumie. Dla mnie ty byłaś ważniejsza. Ja ci nie kazałem wybierać między mną a tą kur.. z Warszawy, chciałem usłyszeć że tez jesteś w stanie to zrobić, ale tylko usłyszeć, bo skoro mu pomagasz ogarnąć życiowy bajzel, to pisz z nim, tylko udowodnij, a nie pięknie mów. A ty zaczynasz wymieniać dlaczego wybierasz jego:" bo dłużej znam, bo mi zaufał drugi raz, bo kolega i bardziej stabilnie" a dwa tygodnie wcześniej mówisz kocham? A głównym powódem jest to że ja ci kazałem wybierać twierdzisz, że jakby on kazał wybierać, to byś wybrała mnie. Mówię, że to chyba oczywiste i dlaczego kolega miałby ci kazać wybierać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 9 Napisano 2 godziny temu Iskra tu w ogóle jest czy tak sobie w eter wyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kiedy jej to proponował? Sklerozę ma. Pewnie jakoś niedawno, po powiedziała, że nie wie na jakim etapie była nasz relacje mówię, że skoro odmowilas, to chyba coś znaczyłem. Oczywiście z kocham się wycofała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Janusz z wąsem napisał: Iskra tu w ogóle jest czy tak sobie w eter wyjesz? W krzakach, albo leks kolana. Groziła blokiem na zawszę jak napiszę, więc piszę jak tak chce kolegę bronić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 727 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Sklerozę ma. Pewnie jakoś niedawno, po powiedziała, że nie wie na jakim etapie była nasz relacje mówię, że skoro odmowilas, to chyba coś znaczyłem. Oczywiście z kocham się wycofała To jest wszystko popiêrdolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach