250GodzinTak 1772 Napisano 16 Marzec Filip chyba na obserwacji w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1772 Napisano 16 Marzec 3 minuty temu, salowa napisał: kto wie może w tej samej sali co ty leży xD A co ty tak te awatary Pravik zmieniasz? Wkrótce sam tam dołączysz jak matka umrze i skończ mnie hejtowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1772 Napisano 17 Marzec 2 minuty temu, KochamBabkëBożą napisał: Nie jeszcze Jestem juz dorosly, szczerbatku. A gierka to moje hobby. Ciekawsze niz pisanie na srafe. Martwili się o ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1772 Napisano 17 Marzec 26 minut temu, Leżak pdf napisał: Za własne pieniądze które dostałeś od babci Ty nie miałeś własnych pieniędzy bo nawet jako prostytutka miałeś płacone fantami albo mieszkaniem Ale cię boli dopa, bo nie masz kasy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach